Легенда на "червените": С подобна игра е по-вероятно ЦСКА да вземе калъфка

08:55
Легенда на "червените": С подобна игра е по-вероятно ЦСКА да вземе калъфка
Легендарният голмайстор Петър Жеков сподели пред Тема Спорт" мнението си за мача със Стяуа. Той разкритикува отбора и треньора Радуканов след поредното отпадане от Стяуа. Според него червените са играли 6езидейно, а Милен още няма опит да води такъв голям клуб.

"Всички в ЦСКА говореха едно преди мача, а стана точно обратното по време на двубоя. Искаха пълен стадион - получиха го. Тръбяха как ще бият още в редовното време с 3:0, 4:0, как ще се класират. Лесно е на приказки, не и на дела. ЦСКА сдаде багажа след почивката, а тактиката на Радуканов беше сбъркана. Трябваше да се започне по-уверено и да се атакува, а първите 10 минути се влачеха по терена. Тодор Янчев и Борис Галчев разочароваха тотално. Вторият освен да рита и блъска играчите на съперника, друго не знае. А после Милен каза, че са изиграли добър мач. Как го реши? Момчето още не е за ЦСКА, въпреки че спечели две купи. Нашият клуб не е училище", каза Жеков.

"От 20 години слушам как след загуба почват да говорят как се гледа напред, как се гони титлата. Да си махнат от речника тези думи, защото с тази игра не титла, а най-много калъфка ще вземат. Защитата куца, халфове няма, в атака само Платини прави нещо смислено. Мишел и Бандаловски - това са хората, които заслужават похвали. А Димитър Борисов по-добре да не се беше изхвърлял с изказването си, че ЦСКА ще бие с 4:0. Той и Иво Иванов нищо не разбират от футбол и не трябва да говорят. Винаги съм го казвал. Все едно мен да ме направят директор на "Пирогов" - нали тогава поне половината пациенти ще умрат. "Титаните" да дават пари и да назначат човек, който да движи нещата в отбора", допълни легендата на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ospexin
27.08.2011 09:13

Човека си е запазил разума и освен 100%-ви истини аз друго не прочетох!А за Борис Галчев коментара е излишен...той просто не е футболист за голям отбор и това се вижда всеки един мач!