Феновете на Берое: Илиане, остани!

15:08
Феновете на Берое: Илиане, остани!
Само за последните 20-тина часа след мача с Черноморец и обявяването от страна на Илиан Илиев, че ще трябва да поеме отговорност за загубите на Берое, над 50 човека изразиха подкрепата си за него в профилната му страница в социалната мрежа Facebook.

Всяко от съобщенията е харесвано от между 10 и 20 други фенове на Берое.

Част от коментарите са: "Илиане ти си най-доброто, което се е случвало на Берое в последните години. Моля, те остани!"

"Няма нощ лишена от зора - заедно с вас ще се справим! Аз вярвам в това!"

"Няколко загуби не са фактор за оставка в началото на сезона... в тебе е ножа и хляба. Ти направи промените, а не да си в списъка с тях."

"Ако е нужна промяна, то е на терена, а не в треньорския щаб! Доказа се кой е правилният човек за Берое. Отдавна! Един месец от сезона и няколко лоши мача не могат да зачеркнат над три години упоритост и вяра в Берое!"

"Г-н Илиев, моля Ви, останете начело на Берое. След дъжда винаги изгрява слънце. Дори и лошата серия да продължи! Всички знаем, че проблемите в клуба са безкрайни, но без Вас отборът отново ще изпадне в онази безтегловност, която го повлече в "Б" група, преди да дойдете Вие. Направихте достатъчно много, за да Ви гласуват доверие в този момент дори и враговете ви. Ако не го направят, врагове са на себе си!!!"

"Лошите неща не са най-лошото, което може да ни се случи. Най-лошото е да не ни се случи нищо! Така че, че не се отказвайте! Вече сте доказали, че в Берое нещата се случват!"

"За нищо на света не си тръгвай! Във всеки отбор има кризи, ще я преодолеем"

Както е известно днес ръководството на Берое трябва да чуе от Илиев доводите за оставката на Илиев и най-късно в понеделник да съобщи решението си дали приема или не оставката на треньора водил Берое в последните близо 4 години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари