Стоилов все още няма договор с националния отбор

12:31
Стоилов все още няма договор с националния отбор
Селекционерът на националния отбор на България Станимир Стоилов все още не е подписал своя договор с Българския футболен съюз като наставник на представителния ни тим. Бившият наставник на Левски не пожела да отговори еднозначно на явно неудобния въпрос от страна на журналист, относно договора му като селекционер на България. Отборът на Литекс се прибра от втория си подготвителен лагера в турския курорт Анталия днес, като кацна в България с един час закъснение.

Запитан дали е вярно, че още няма договор с националния отбор, Мъри отказа да коментира с думите: "Сега не е момента да говорим за тези неща. Всичко стана спонтанно и аз бях на лагер."

Както е известно Стоилов вече направи своя дебют като национален селекционер в приятелската среща с Швейцария, който се игра в Женева и приключи при резултата 1:1.

Наставникът на "оранжевите" Станимир Стоилов и неговите възпитаници минаха през Истанбул, но заради лоши метеорологични условия пристигнаха в София в 10:50 часа.

"Не съм доволен единствено от играта във вчерашната контрола, в която според мен се отрази умората. Играчите също така бяха разконцентрирани, тъй като мислиха за прибирането си в България. Като цяло подготвителният лагер в Анталия бе отличен. Изиграхме доста контроли и се видя, че отборът има потенциал. Остават още 10 дни, в които ще работим по слабите звена в тима, като ще наблегнем на завършващия удар", заяви Станимир Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DoN_vOLen
16.02.2009 13:48

ми може би не е сигурен, че бъдещето му е там *wink*