Дражев: Мъри е просто послушник, Сираков да стане селекционер

16:12
Дражев: Мъри е просто послушник, Сираков да стане селекционер
Отстраненият кандидат за президент на Българския Футболен Съюз Ивайло Дражев днес заяви, че новият Изпълнителен комитет на футболната ни централа все още не е регистриран в Софийски градски съд.

"Новият Изпълком не е регистриран все още в Софийския градски съд. Следователно той все още е нелигитемен и няма право да взима никакви решения. Станимир Стоилов все още няма договор с БФС и няма право да представлява България. Не вярвам, че прокуратурата би си лепнала такова петно, като им признае нелигитимния Конгрес и неговите решения. При положение, че тече следствие на футболната централа за корупция и търговия с влияние. Не виждам за какво Станимир Стоилов е треньор на националния отбор, като на всички е ясно кой взима решенията и кой ги е взимал в Левски - Наско Сираков. Мъри е просто един послушник, който явно добре слуша, за да постигне такива резултати със "сините" преди две години. Освен това не е редно да бъде селекционер на националите и треньор на Литекс едновременно. Направо Сираков да стане треньор. За какво да се плащат две заплати?", коментира Ивайло Дражев.

Отстраненият кандидат допълни, че е разговарял с високопоставени лица в УЕФА и от европейската централа са му обещали, че ще разследват подробно целия Конгрес, както и техният представител - с кой се е срещал и какво е правил в България преди общото събрание.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kitka79
16.02.2009 18:45

това ненормално копеле да вземе да си намери мястото.видяхме какво направи с черноморец и с много други неща *evil*