Скандални секс разкрития от кухнята на Премиършип

21:40
Скандални секс разкрития от кухнята на Премиършип
Всеизвестен факт е, че голяма част от фотомоделите и манекенките на Острова се котират доста добре сред футболистите от Висшата лига. Безспорно първото място се заема от Мис Великобритания Даниеле Лойд, чиято колекция от мъжки сърца е изключително богата.

Последната скандална новина около палавата дама е много любопитна. Мисис Лойд е решила да напише книга, в която да разкрие пикантни подробности около интимните си преживявания с футболните звезди в Англия. Тази информация предизвика сериозно обезпокоение сред много от "ритнитопковците".

Говорителят на Лойд вече обяви: "Ще видите огромна информация, която досега не е била споделяна с никого". Даниеле ще разкаже за алкохолните изпълнения и увлечението по хазарта на футболистите. Когато си звезда, всяка подробност от личния ти живот интересува хората. Тази книга ще е хит. Тя знае в детайли какво се е случвало във футболните среди", довери близък на манекенката.

Сред любовниците на Лойд са звезди като Теди Шерингам, Джърмейн Дефоу и Маркъс Бент, а последните завоевания на Даниеле не са по малко впечатляващи: Арманд Траоре, Жерард Пике, Джером Томас, Джърмейн Пенант, Карлтън Коул и Раян Бабел. Неустоимият сексапил на красавицата преди време съблазни дори световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън, а забивките извън спортните среди са безчет.

Лойд вече шокира Острова с разкрития за сексуалния си живот с Дефоу и Бент. Първият обичал да носи сутиен върху главата си, а вторият й изневерил, докато тя имала съмнения, че е болна от рак на гърдата.

Не се знае кога книгата ще излезе в продажба, но няколко от най-големите издателства в Англия са отправили умопомрачителни оферти, за да се сдобият с авторските права.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sunzoffman
08.05.2009 10:48

определено като гледам си пада по черният салам *sick*

lubo_krika
18.02.2009 02:11

че кой не би спал с нея.сигурно вече бройката и е драстично нарастнала като банковата и сметка

drughi
18.02.2009 01:09

Пишите си там,аз отивам да ударя нещо *joking*

Vilio_4erniq
17.02.2009 23:59

щете разпоря мраснице *sick* *wink* ще падне голямо е...ееееее *smile*