Балъков без кадрови проблеми

13:45
Балъков без кадрови проблеми
Всички футболисти на Черноморец Бургас тренираха тази сутрин на стадион "Лазур". В групата няма контузени състезатели, като само Пламен Крумов все още се възстановява от вирусно заболяване и тренира самостоятелно. От утре и той се включва в заниманията, заедно със съотборниците си. Следобед футболистите ще проведат още една тренировка.

В сряда ще се изиграе предпоследната контролна среща в подготовката за новия сезон, а тя ще бъде срещу водача в Югоизточната В група Поморие. Двата отбора вече играха една контрола, която акулите спечелиха. Сега поморийци ще върнат визитата на футболистите на Красимир Балъков. Мачът ще се играе на стадион "Лазур" и е с начален час 17.00, а входът е свободен.

В събота отново на стадион "Лазур" Черноморец Бургас ще изиграе последната си контрола, като съперник в нея ще бъде Спартак Варна. Двубоят ще се играе на електрическо осветление и с начало от 19.00 часа. В същия час ще започне и мачът от първият пролетен кръг на шампионата в "А" група, който обаче е седмица по-късно, на 28 февруари и ще противопостави отборите на Черноморец Бургас и Ботев Пловдив.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация