Бъдещето на Бекъм се решава в петък

14:39
Бъдещето на Бекъм се решава в петък
Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани заяви, че бъдещето на английския халф Дейвид Бекъм най-вероятно ще се реши още този петък.

Галиани заяви пред репортерите по време на заминаването на Милан за Германия, където "росонерите" срещат германския Вердер Бремен в Купата на УЕФА:
"Продължава да има някаква дистанция между двата тима, но този петък може да бъде решителният ден за Бекъм. Желанието на играча е да остане, така че ще видим как ще се развие ситуацията."

Английският полузащитник вече заяви на няколко пъти, че иска да остане при "росонерите" за постоянно, но от Лос Анджелис Галакси настояват, че играча трябва да бъде в "Града на ангелите" на 9 март. Американският тим отхвърли първоначалната оферта на Милан от пет милиона евро. Според съобщения в медиите, Галакси искат за своята звезда около 12 милиона евро, а италианския клуб предлага от 8 до 10 милиона евро за Бекъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

baraba89
18.02.2009 11:46

Бекъм си остава перфектен диамант в бижутерията на световния футбол и дано се разберат по - бързо искащите го тимове и да започва да ни радва