Левски готов да се раздели с още футболисти

18:43
Левски готов да се раздели с още футболисти
Селекцията в състава на Левски все още не е приключила, съобщи изпълнителният директор на клуба Константин Баждеков при завръщането на отбора от лагера в Турция.

"Създаде се голяма драма с продажбите в Левски. Ние тръгнахме с нагласата да продадем двама футболисти, за които имахме предварително подготвена информация. За съжаление продадохме само единия от двамата (б.а. Жеан Карлос)", каза Баждеков, но не пожела да уточни кой е вторият играч, за който става въпрос.

"В последствие се появи интерес за още петима футболисти от Левски, като реални разговори са водиха за трима от тях, но предложените условия не ни устроиха. Мисля, че сделките все още не са изключени, тъй като руският пазар е все още отворен и до 15 март евентуално може да се реализират трансфери", допълни той.

Според информации има сериозен интерес към Юсеф Рабех, Жоазиньо и Зе Соареш.

"Не искам да коментирам имена, преди нещо да е станало факт.
Интересът на Кубан към Зе Соареш продължава да бъде актуален, макар че те търсят малко по-различен футболист като пост и затова засега изчакват", каза Баждеков.

"Имаше разговори за Живко Миланов, но реално за него нямаше конкретни оферти и не сме говорили с клубове. Като цяло всички преговори ги водих аз лично, като съм се консултирал само със собственика г-н Батков за някои от въпросите, които трябваше да се доуточнят", допълни финансистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cesekarchetooo
17.02.2009 23:47

Е, те великите играчи... и с тях, и без тях, скоро няма да имате същия отбор, както отпреди 2 години...

KILLna7
17.02.2009 21:51

Най-вероятно и лекето ще си даде мнението но това е друг въпрос.А иначе то не че са едни големи звезди но...

tradera
17.02.2009 21:05

Продавайте на воля продайте и тренъора *smile*