Трансферна мечта се сбъдва на \"Герена\"

10:30
Трансферна мечта се сбъдва на \"Герена\"
Трансферната мечта на Левски - французинът Жонатан Асус, е напът най-накрая да се осъществи. Ръководството на "сините" очакват Асус да премине от Макаби Тел Авив на "Герена" в близките няколко дни. Както е известно, полузащитникът е в полезрението на Левски от дълго време, като сагата около неговото привличане в клуба датира още от епохата "Мъри Стоилов", пише "Меридиан мач".

През лятото Вили Вуцов също напираше играчът на Макаби да бъде сред новите попълнения, но високата му трансферна цена провали преговорите между ръководствата на двата клуба, след като "сините" отпаднаха от БАТЕ Борисов в Шампионската лига.

Според непотвърдена информация Жонатан Асус вече се е споразумял за личните си условия със "сините", след като контрактът му с Макаби изтича през лятото. Футболистът е в редиците на израелския тим от две години, но треньорското ръководство на отбора на Игор Томашич не е доволно от представянето му, най-вече заради ниския голов актив.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

KILLna7
21.02.2009 00:23

Кой има пари "трансфери прави" ,а кой има Сашо Томов нещо друго прави *joking* И явно сте толкова бедни че не знаете какво е тоалетна щом само за него говорите

juventineca_85
19.02.2009 06:50

Трансферна мечта *lol* Просто нямат край трансферните удари на синята тоалетна

KILLna7
18.02.2009 19:43

Забравих по темата да кажа.Абе незнам колко е добър ще си проличи.То все пак в България някой от класата на Меси и Роналдо няма да дойде.

KILLna7
18.02.2009 19:41

И после експерта ще ми говори че си изказва мнението и не се заяжда с левскарите.И кой ти даде това да си експерт като ти си просто едно мекотело.Отговорими на въпроса?на двубойте Левски Бате и Левски и Жилина и Левски и олимпик марсилия и Левски и барселона и левски и т.н за кой отбор беше???

zagao
18.02.2009 17:09

понеже живея в Израел ,тоя куц кон АСУС го изгониха от Макаби тел авив щото е голям некадьрник, а АСУС на иврит означава КОН ха ха ха ха ха ,така че на говедата ще им подхожда този "футболист"

pux40
18.02.2009 15:19

Относно някои играчи в левски наистина е така... че само дойдоха и нищо не направиха,НО за Пажин,Пантелич,Симонович немисля,че не показаха игра в Левски...Просто такова си ни е първенството което какво да се прави *smile*

pafata
18.02.2009 15:16

ruiz, ама от Мендоса и Симонович май ви останаха хубави спомени. Саша продължава да ви разпечатва вратата дори и в Мездра *smile* Да не говорим вие пък колко страхотни футболисти взехте в последните 2-3 години, направо се превърнахте в транзитна зона за всеки бездарен футболист неможещ да си намери отбор.
tamate, кой футболист сме си "прихвърлили" от Израел? Чудна работа защо се опитваш да вкарваш мисъл, когато не ти се отдава.

tamate_unufreev
18.02.2009 13:39

ах вие палави левскари не разбрахте ли че вашия любим отбор Левски (днес се чества годишнина) и така де вашия ТЕАМ е пералня за парички ... чудна работа как всичките ви играчи отиват я към Диарбекир я към Израел и после си ги прихвърляте чудна работа ... как става сигурно защото Чорката е там нали ....хммм и още е собственик на отбора чудна работа как той е собственик като Батков е собственик ами лесно *smile*
аз си карам Мерседеца той е на мама на името ама аз го карам чудна работа ....

ruiz
18.02.2009 13:27

Голям удар се готви. Колко такива ги помним, все футболни титани- Гаучо, Мануел Мендоса, Пажин, Пантелич, Саша Симонович, Шакиб Бензукан, Емануел Баба, Гарба Лавал и още няколко десетки легионери, минали през Левски. Здраво се бие барабана при пристигането им, а когато си тръгнат- тишина.

leketoo
18.02.2009 12:04

Титанична битка водят WC-то, за играч......който става свободен агент от лятото. *joking* Баси смеха!! Дано да дойде, да вдигне качеството на игра в тима, ама като гледам е от Израел........може да е роднина на Чорни. *sick*

iordan_stanev
18.02.2009 11:06

надявам се този трансфер да се осъществи няма да е излишен и със сигурност ще помогне на отбора за шампионска титла и купа на българия *wink*