Локо Пловдив освободи четирима, задържа трима

10:35
Локо Пловдив освободи четирима, задържа трима
Треньорският щаб на Локомотив Пловдив освободи общо четирима от футболистите, които бяха в отбора на пробен период при, съобщиха от клуба. Това са руснакът Александър Евгениевич, ливанецът с немски паспорт Муниер Райшуни, Светослав Каламов и Айлин Яшар.

По този начин играчите с неизяснен статут при "черно-белите" останаха само двама - Рафаел Полак и младокът Симеон Райков. Към тях може да се прибави и 27-годишния защитник Стоян Петков, който се включи в днешното занимание на "Лаута".

Бранителят носеше преди време екипа на Марица и Спартак Пловдив, а за последно се е подвизавал в аматьорския Първенец. Всички те ще бъдат тествани в утрешната контрола срещу Марица. Мачът е от 14:30 часа на "Лаута".

Ако завали, спарингът ще се състои на помощното игрище, известно още като Кошарата. В същото време нападателят Герасим Заков продължава да тренира индивидуално, тъй като на този етап по решение на ръководството е изваден от отбора. От травма се оплаква бразилецът Том, който бе ударен в крака по време на двустранната игра в понеделник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация