И треньорът на ПСВ се заинтересува от скандала с Манолев

17:31
И треньорът на ПСВ се заинтересува от скандала с Манолев
"Звъннах на Лотар Матеус заради случая със Станислав Манолев. Винаги се интересувам от представянето на играчите си в националните им отбори", сподели наставникът на ПСВ Айндховен Фред Рутен.

Пред "Eindhovens Dagblad" Рутен разкри, че е говорил с националния селекционер на България през тази седмица. Темата на разговора очаквано е била думите на Манолев, който в един момент бе цитиран да казва, че няма да играе повече за България, ако треньор е Матеус.

Причината бе, че Манолев не игра в мача с Англия, а след това бе изваден от групата за гостуването на Швейцария с мотива, че не тренира сериозно. Дни по-късно бяха оповестени информации, че преди срещата с Англия Манолев и някои негови колеги от националния тим са пили бири в хотелската стая на десния бек. Днес футболистът пък отрече всичко това и добави, че никога не е казвал, че ще се отказва от националния отбор, макар да направи някои критики към избирането на титулярния състав на България.

"Бях любопитен за какво става дума и се обадих на Матеус. Винаги се интересувам от представянето на играчите си в националните им отбори. Така бе и с Ола Тойвонен и националния тим на Швеция, обадих се и ги попитах какво прави той", заяви Рутен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация