Конте: Въобще не бяхме перфектни

08:32
Конте: Въобще не бяхме перфектни
Изобщо не бяхме перфектни, побърза да укроти страстите след победата над Парма с 4:1 треньорът на Ювентус Антонио Конте.

Наставникът каза още, че отборът му има много да работи в различни аспекти от играта.

"През първото полувреме ни отмениха редовен гол и не ни дадоха чиста дузпа. Ситуации, които не ми харесаха. Явно е, че и системата още не е във форма. На почивката казах на момчетата, че резултата 1:0 не отговаря на събитията на терена. Донякъде по наша вина, донякъде поради друга причина, но това няма значение. Беше важно начало на сезона. Доволен съм от играчите и благодаря на публиката. Тя наистина ни помогна много. Не искам да впечатлявам някого. Не бива да се замайваме, въобще не бяхме перфектни. Има още много да работим и да изграждаме тима. При 4:0 не може да правиш дузпа и да получиш червен картон. Трябва да работим и върху това, но като цяло защитата този мач игра добре", сподели Конте.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Omen
12.09.2011 18:31

добре играхме като за 1 ма4 от сеозна,а и 4 от игра4ите(които влязоха в игра) бяха транферирани през това лято така 4е трябва време да се обиграят с останалите,яд ме е само за дузпата в 90 м.на Де 4елие,друго е 4-0 ,друго е 4-1.но не става дума само за резултата тук..........мисля 4е след 5-6 краг Юве ще е вав вархова форма и тогава ве4е може да мерим отбора с тоя от миналата година