Илиан Илиев остава за мача с ЦСКА

17:17
Илиан Илиев остава за мача с ЦСКА
След проведените срещи вчера и днес ръководството на Берое и треньорът Илиан Илиев взеха решение треньорът да остане в отбора и да го води и в срещата с ЦСКА.

Илиан Илиев поиска от ръководството да се раздели с отбора като логична мярка след петте поредни загуби, защото е твърдо убеден, че е нужна промяна в съблекалнята, за да могат играчите да излязат от кризата.

"Не искам да злоупотребявам с доверието и обичта на феновете на Берое. Те застанаха зад мен в труден момент, но е очевидно, че е нужна някаква промяна", обясни треньорът на ръководството на отбора.

Той сподели също, че след срещата в Каварна е бил убеден, че само неговата смяна може да доведе до някакъв импулс в отбора, защото с влизането на нов човек в съблекалнята футболистите ще подходят по-отговорно и с повече себераздаване в тренировките и мачовете.

"Не съм човек, който не може да носи отговорност и според мен най-доброто за отбора е да се разделим", изтъкна Илиев.

Въпреки това ръководството на тима застана твърдо зад старши-треньора и го убеди, че трябва да остане поне до мача с ЦСКА. След обмисляне Илиев в крайна сметка склони да остане да води отбора и срещу "червените". "Ръководството е право, че би било безотговорно да си тръгна днес, затова ще водя отбора и в мача с ЦСКА", обясни треньорът.

"Единственото което може да промени решението ми да напусна е в срещата с ЦСКА да покажем поне малко от това, което показвахме предните години. Ако продължаваме по същия начин няма смисъл да продължаваме да се мъчим взаимно", обясни Илиев.

Треньорът отново изтъкна, че той е причината за загубите на отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vladimir_vn
13.09.2011 23:01

Дори да загубят срещу ЦСКА, Илиев трябва да остане,доказал е,че е точния треньор за отбора. Кризата рано или късно ще бъде преодоляна и отборът ще заиграе приятния за окото футбол,с който достигна до шестото място миналия сезон.

mincho97
13.09.2011 17:30

Дано остане и след това защото не виждам как Берое ще успеят да спрат ЦСКА