Вихрен играе с Левски в Благоевград

13:56
Вихрен играе с Левски в Благоевград
Отборът на Вихрен Сандански ще приеме вицешампиона на България Левски на стадион "Христо Ботев" в Благоевград в очаквания с голям интерес 1/4 финал за Купата на страната, съобщиха от клуба.

Първоначално се очакваше мачът да се играе в Пловдив или Перник, но заради близостта до Сандански бе предпочетен Благоевград. Спортно-техническият директор Атанас Узунов коментира по повод спекулации в медиите, че Вихрен е закъснял със заявката за стадиона, че едва вчера Изпълкома е определил дата за мачовете за Купата.

"Очевидно от Левски са знаели по отрано датата, но ние не сме толкова навътре в кухнята на българския футбол и нямаше как да знаем. На всичко отгоре ние сме обжалвали пред Апелативната комисия наказанието ни за лишаване от домакинство, а тази комисия се събра на заседание едва след Конгреса. Не искам да влизам в полемики с колегите от Левски, но не може и дума да става за закъснение на заявката, при положение че едва на 18 февруари бе определена датата за провеждане на мача", заяви за клубния сайт Атанас Узунов.

Той не пропусна да отбележи, че разчита на голяма подкрепа и от феновете на отбора в Сандански и от благоевградската футболна общественост.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация