Илиан Илиев преди мача с ЦСКА: Има напрежение

17:16
Илиан Илиев преди мача с ЦСКА: Има напрежение
Два дни преди домакинството на Берое на ЦСКА старши треньорът на старозагорци Илиан Илиев призна, че в отбора има напрежение след петте поредни загуби от началото на първенството, съобщава "Гонг".

" ЦСКА е дразнител за нас, но ние трябва да вкараме повече характер и битка в мача. Ако това се получи, ще изпъкнат и футболните качества на играчите", каза Илиан Илиев.

Той призова феновете да напълнят стадиона под Аязмото и да подкрепят отбора.

"Не мога да гадая как ще се развие мача с ЦСКА. Каквото е писано, това ще стане. Ние от треньорския щаб ще се опитаме да свалим напрежението от футболистите, а доколко сме успели, ще се види по време на двубоя", каза още Илиев.

"В някои срещи краката на футболистите тежаха, а трудните мачове като този с ЦСКА ще трябва да се изиграят с мисъл. За съжаление нямаме точки и затова ни е по-трудно", добави специалистът.

Илиев смята, че за постигането на добър резултат футболистите на Берое трябва да покажат най-доброто от себе си и да не допускат леки грешки.

"Важно е как ще играем ние, но най-важното е да не правим непредизвикани грешки. В оставащите дни до мача ще работим по отделните звена и ще разузнаваме играта на ЦСКА", заяви Илиев.

Халфът Диан Генчев ще пропусне срещата с "армейците". Той все още не е възстановен напълно от мускулно разтежение, въпреки че вече тренира с отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация