Черноморец с два мача за един ден

18:55
Черноморец с два мача за един ден
Това решение взе мениджърът Красимир Балъков, който желае всички футболисти да вземат участие в последните проверки преди началото на първенството.

След двубоя с Поморие, спечелен с 2:0, футболистите на Черноморец Бургас направиха възстановителна тренировка на стадион "Лазур". Няма контузени състезатели в отбора след двубоя и всички тренират на пълни обороти.

От днес в тренировките се включи и нападателят Пламен Крумов, който в продължение на седмица се лекуваше от вирусно заболяване. Футболистът вече се чувства добре и очаква да влезе в игра в последните контроли. Утре отборът ще тренира веднъж, от 16.00 часа на стадион Лазур.

В събота от 14.30 часа на стадиона в Поморие "акулите" ще имат за съперник тима на Черноморец Равда. От 19 часа също в събота, но на стадион "Лазур" е двубоят между Черноморец Бургас и Спартак Варна.

За последните две контролни срещи всички футболисти ще бъдат на разположение на мениджъра Красимир Балъков, който ще обяви имената на играчите за проверките, непосредствено преди тяхното провеждане.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация