Ръководството на ЦСКА защити феновете на тима

19:37
Ръководството на ЦСКА защити феновете на тима
Във връзка с крайно неприятния инцидент, който се случи с привърженици на ЦСКА по време на вчерашната контрола в Солун с местния Ираклис, ръководството на шампионите внесе следните уточнения на сайта на клуба:

"Ръководството на ПФК ЦСКА по никакъв начин не носи отговорност за действията на ФК Ираклис по организацията и провеждането на гореспоменатата приятелска среща. По никакъв начин ръководството на клуба ни не е било уведомявано от страна на гръцкия клуб за желанието на ФК Ираклис срещата да се проведе при закрити врати. В администрацията на ПФК ЦСКА не е получаван факс от гръцка страна с подобно уточнение. Единствената допълнителна информация, която клубът получи от гръцките колеги беше, че мачът ще се играе на тренировъчния терен на Ираклис, като никога не е било обсъждано (не)присъствието на фенове по време на двубоя.

Съвсем разбираемо е нашето възмущение от начина, по който са били третирани привържениците на нашия клуб от местните органи на реда, охранявали мача и недопуснали феновете ни да наблюдават при нормални условия контролата между двата отбора, и още веднъж държим да подчертаем, че ПФК ЦСКА не носи отговорност за действията на клубове – домакини при организацията на официални и неофициални срещи, в които гостува."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
20.02.2009 00:17

Какво значи не носи отговорност ? Ръководството на ЦСКА за пореден път действа неорганизирано - най-нормалното нещо е преди този двубой да се обсъди има ли възможност феновете на тима да го наблюдават на живо .