Батков: БФС е против нас и подпира Литекс

16:45
Батков: БФС е против нас и подпира Литекс
Собственикът на вицешампионите Левски Тодор Батков е недоволен от изготвената от Българския футболен съюз програма за старта на пролетния полусезон в "А" футболната ни група.

"Сините" ще стартират на 1-и март в първенството с домакински мач срещу Вихрен, на 4-и март пък гостуват на тима от Сандански в среща за Kупата, а на 7-и март отново са гости на Ботев в Пловдив.

"Яд ме е за това, че Левски ще трябва да изиграе за шест дни три мача, а на Литекс се дават 11 дни за три мача. Левски отново ще е сам срещу всички, но така е било винаги. Ние сме Левски, отбора на народа - ще продължим напред", заяви собственикът на Левски.

Тодор Батков заяви също така, че не иска служебна победа срещу Вихрен за купата, но беше категоричен, че правилниците на БФС трябва да се спазват.

"Оптимист съм за бъдещето, въпреки манипулациите и превратното тълкуване на наредбите. Аз не искам служебна победа срещу Вихрен. Искам да играем футбол, но правилниците са за това, за да се спазват", каза Батков.

Ръководството на Левски вчера поиска служебна победа, тъй като от Вихрен са закъснели с официалната заявка на стадиона, на който ще се играе двубоя. Както е известно клубът от Сандански е наказан с лишаване от домакинство и трябваше да определи в срок друг стадион и мачът в крайна сметка ще се играе в Благоевград.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LevSkarCh3
21.02.2009 19:37

На Батков и Томов винаги БФС-то са им кривите ... Батков ни изпродаде отбора .. пък после защо не играят .. и т.н. .. ми нормално климатизират се чуждестранните играчи .. и той ги продаде ... но нищо - ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО !!!

nakato
19.02.2009 21:47

Брао ве,сеа па подпират литекс.Се някой му крив на Батков.Преди садията беше г..й,Томов му крив(той че умори ц-като,умори го,ма).За него има една приказка-На крив клон,Шумата му пречи,да не говоря неприлични думи,сами се сещайте за верната приказка.Ако сички си опраят отборчетата,казвам всички,и не гледат в торбата на другия,тогава ще се вдигне нивото на футбола в бг.До тогава ще се радваме на Англия и другите!!!! *joking* *beer*

armeeca83
19.02.2009 19:18

пак на левскарите неи е изгодно. Даите им на лефски 1 ма4 на 7 дена да си по4иват. Батков става6 сме6ен

lubo_309
19.02.2009 19:04

истината за това е, че в момента сме слаб отбор и за това батков се оплаква от програмата. я си припомнете как преди 3 години, когато играехме на 4-рт финал на уефа срещу шалке и след 3 дена с/у чорбата. пак за 7 дена 3 мача(два от които спечелени), а те за 7 дена 2 мача и не можеха да излязат от наказателното си поле. ми за какво друго става въпрос освен, че нивото на футбола ни пада със всяка година, вместо да е обратното. явно и футболистите са виновни, но това е положението.

mminkov
19.02.2009 19:04

Оооо Бай Г...о, за какво ревеш още от сега бе , дърта мустаката
к...о. Нещо те стряска,нещо те плаши, та сега зина и срещу Литекс и срещу БФС. Страх те е да не би бате Наско , да ти забие ножле в гърба - ами ти това и заслужаваш. Не може само ти да прецакваш, ще бъдеш и прецакан бе комсомолец такъв.

ManUtd87
19.02.2009 18:29

Ам... Батков, ко искаш е .. един мач и пет дена почивка ли ??? Нали Левски е голям отбор... Вижте Манчестър Юнайтед, Милан, Ливърул...

Iv3rs0n
19.02.2009 18:10

stef_sh Интересно ми е кога в вишата лига са се играли 4 мача за 7 дни а ?!?!?!?! и 2 рото което е не сравняваи англия с българия моляте !!!!

KILLna7
19.02.2009 17:26

Е той че е луд и тъп така е обаче ти си продължаваш с тва wc и доколкото си спомням в една тема един каза че щом много повтаряш нещо там са те направили.А и като гледам на какво интелигентно равнище си няма да се учудя.Отговорими на един въпрос и друго не искам:Левски-жилина левски -бате левски-олимпик марсилия и левски-т.н. за кой отбор беше??? *wonder*

leketoo
19.02.2009 16:56

Ето, вижте що за управник имате!!! Луд човек, какво да го коментираме! Ами идете го питайте, защо в WC-то не се взимат играчи, не да реве на програмата. Да каже що не извади 5 лв да вземе някой, ми не да вика после, "ще има глоби и какво да ги правя, аз ли да вкарам гол", като ги тресне пак БАТЕ! *sick*

stef_sh
19.02.2009 16:50

"Яд ме е за това, че Левски ще трябва да изиграе за шест дни три мача, а на Литекс се дават 11 дни за три мача."
Абе лумпен във Визшата лига имат за 7 дена по 4 мача той ми плаче за 3 мача ... Ако КенеФски са силен и класен отбор ще издържат ....

"Левски отново ще е сам срещу всички, но така е било винаги."
ХАХАХА мога да се смея до утре на това изказване
*lol* *lol*