Ювентус си връща Джовинко през януари

13:47
Ювентус си връща Джовинко през януари
Ръководството на Ювентус обмисля да си върне Себастиан Джовинко през януари, пише "Тутоспорт".

"Атомната мравка" започна сезона на високи обороти, като вкара три гола в първите два мача на Парма и на практика сам изведе "дуковете" до победата срещу Киево в неделя, отбелязвайки победно попадение в последната минута на срещата.

През лятото на 2010 година Джовинко пратен под наем в Парма, като тогава спортният директор на Юве Джузепе Марота обяви, че юношата на тима не влиза в плановете на новото ръководство.

Година по-късно Ювентус продаде 50 % от правата на играча на "дуковете", като сега изглежда, че "Старата госпожа" отново има намерение да използва Джовинко.

"Наблюдаваме го с голямо внимание и ще видим какво ще се случи до януари", коментира Марота на въпрос, свързан с Джовинко.

Според медиите на Ботуша, наставникът на "бианконерите" Антонио Конте е поискал от Марота "Атомната мравка" отново да стане част от Юве.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

juve_city
20.09.2011 17:11

Мисля си , че Конте ще наложи състав само от италианци , което е хубаво , но играчи като Елиа и Красич не знам какво ще праявят , тъй като за сега Джакерини е перфектен , а ако се върне и Джовинко не виждам място за всички .. аа между другото Якуинта и Амаури напров да им режат договорите