С Моуриньо Челси беше специален отбор, смята Стилиян Петров

09:31
С Моуриньо Челси беше специален отбор, смята Стилиян Петров
Халфът на Астън Вила Стилиян Петров коментира, че Челси е изгубил харизмата си след напускането на португалеца Жозе Моуриньо. Утре бирмингамци посрещат "сините" в мач от поредния кръг на Висшата лига.

Двубоят на "Вила Парк" ще бъде дебютен за новия мениджър на Челси Гуус Хидинк.

"Всеки мениджър иска да започне с победа, ето защо очакваме труден мач. Те ще опитат да покажат, че имат място на върха, а ние ще се опитаме да докажем, че постигнатото досега през сезона не е само плод на късмет. Твърде рано е да се каже, че Челси ще изгубят шанс за титлата, ако паднат на "Вила Парк", но когато Моуриньо им беше мениджър, те бяха специален отбор. Бяха по-уверени в себе си. Не мисля, че са същия отбор без Моуриньо", коментира българският национал.

Според Стилиян Петров, Астън Вила не е сред отборите, борещи се за титлата на Острова.

"Не мисля, че сме в битката за титлата, тъй като други отбора я водят от дълго време и знаят как се става шампион. Ние просто се опитваме да пробием сред тези отбори и може би в следващите години ще успеем да се намесим в битката", сподели Петров пред "Таймс".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RUSSIA_FAN
20.02.2009 09:38

Не бих се наел с прогноза за този мач и все пак ако трябва да се прави такава, СМЯТАМ ЧЕ ВИЛА НЯМА ДА ЗАГУБЯТ МАЧА !!! Пожелавам им успех, те са достатъчно силни за да бутнат Челси !!!