Челси ще \"полети\" с Гуус Хидинк

11:32
Челси ще \"полети\" с Гуус Хидинк
Новият мениджър на Челси Гуус Хидинк призна, че на тимът от "Стамфорд бридж" ще бъде доста трудно да спечели трофея във Висшата лига, но той ще даде всичко от себе си това да се случи. Селекционерът на Русия ще дебютира със "сините" в събота срещу Астън Вила в Бирмингам.

Нападателят на Челси Дидие Дрогба също вярва, че той и съотборниците му все още имат шанс за успех в шампионата, а точният човек, който би могъл да ги отведе до върха е именно Гуус Хидинк.

"Ако бях на мястото на собственика на Челси Роман Абрамович, никога нямаше да уволня Жозе Моуриньо. Имам уважение към Сколари като човек и треньор, но просто при него нещата не се получиха", заяви централният нападател на лондончани.

"Не сме в добра позиция във Висшата лига, но с Хидинк вярвам, че ще променим това. Всеки знае колко много е постигнал като треньор и това ще ни помогне да се върнем във борбата", каза още Дрогба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pado1981
20.02.2009 15:47

Kalinho ...виж и аз съм смея да кажа доста гоям фен на Челси.....но няма спор сега как да кажеш на черното бяло ман ю в момента е по добър по обигран отбор от нашия ......дано да стане както ти казваш и аз искам но чесно да ти кажа шампионата аз лично колкото и да ми е мъчно го отписах вече......да се надяваме Хидинг да спечели мечтата на Абрамович ШЛ

Kalinho
20.02.2009 13:01

Дано да се представят на ниво и да почнат пак да мачкат, че измисления отбор на Маймунайтед да видят кое е по добър.