Моуриньо четка Роналдо преди сблъсъка с Юнайтед

12:03
Моуриньо четка Роналдо преди сблъсъка с Юнайтед
Наставникът на италианския шампион Интер Жозе Моуриньо от дълго време желае да има Кристиано Роналдо под свое ръководство, но днес призна, че идеалното място за португалското крило си остава "Олд Трафорд". Според бившия мениджър на Челси Роналдо няма никаква нужда да напуска Манчестър Юнайтед, тъй като с този отбор той не само печели титли, а и през миналата година получи всички най-престижни индивидуални отличния.

"Когато бях мениджър в Англия исках да имам всички най-добри играчи във Висшата лига. Сега съм в Италия и пак искам най-добрите футболисти да играят тук. Аз винаги желая да съм въвлечен в най-голямото и силно първенство", заяви Жозе Моуриньо.

"Роналдо е част от историята на Манчестър Юнайтед и Манчестър Юнайтед е част от историята на Роналдо. Не, че давам съвети, но той играе с екипа, който печели всички трофеи и получава всички индивидуални награди - тогава защо му е промяна?", пита португалският наставник на "нерадзурите".

Кристиано Роналдо, заедно със съотборниците си от Юнайтед, се изправят срещу водения от Моуриньо Интер в първи осминафинален мач от Шампионската лига през идния вторник. Срещата ще се играе на стадион "Джузепе Меаца" в Милано от 21:45 часа българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Crissstiano
21.02.2009 16:37

PRI_A_TEL Никой не сравнява центриранията на Роналдо и Бекъм.Бекъм сигурно има най-доброто центриране и най-добрия пас в света,но да кажеш че Роналдо не може да центрира и не може да подава-това за мен са пълни глупости

PRI_A_TEL
21.02.2009 15:59

Като гледам какво пишете ми пада шапката. Можел да центрира друг път, Роналдо получава същото количество топки на мач като например Бекам, знаете ли кои центрира по точно? Отговорете си моля и стига глупости, аз не плюя по Роналдо просто това си е факт от играта, нещо с което ако беше по добър наистина нямаше да има какво лошо да се каже за него.

Crissstiano
20.02.2009 17:35

MeToDueB Мисля че се бъркаш човек сигурен съм че бях чел че Роналдо има най-много асистенции

bitoveee
20.02.2009 17:35

гледали един мач и вече коментират следете редовно и тогава критикувайте и стига са нареждахте всеки има различни предпочитания и различен поглед върху играта . . а и кви сте вие че да давате оценка хората цял живот с тва се занимават знаят как да са вършат работата а вия я критикувате . . роналдо е специален за ман и САФ а и за всички фенове . . а тва че бил симулант и лакум и не можел да центрира я са замислете ако беше така щеше ли да играе секи мач титуляр в отбор като ман . . и щеше ли да получава толкова пари и награди и кво ли не , оценяват го хора които с тва с занимават така че замислете са малко преди да почнете да плуете някой . . *wink*

MeToDueB
20.02.2009 17:30

Не Роналдо има най-много асистенции, а Бербатов. Роналдо има 5, а Бербатов 9. Не е чак толкова ефективен Роналдо .. през миналия сезон беше по-добър. През тоя даже и рядко играе атрактивно .. рядко прави финтове, 90% от фауловете му са в стената .. лаком е, чака наготово за да отбележи гол .. не е това, което беше, но пак си остава много добър.

Crissstiano
20.02.2009 17:22

PRI_A_TEL Аве човек гледай 1 мач на Юнайтед и тогава коментирай дали са му лоши центриранията,даже в последния мач се сещам че след негово прострелно центриране топката отиде в Бербатов,който беше в страхотна позиция но пропусна,а дали е лаком,ще каже само че има най-много асистенции в отбора.

PRI_A_TEL
20.02.2009 17:15

Хора вие маи не гледате достатъчно футбол, Роналдо не може да подава точно....Не сте ли забелязали че всяко центриране е толкова нескопосано че на човек може да му призлее. Не знам какво му е на Бербатов да гледа по 20-30 пъти как топката лети над него или я изчистват преди него и т.н. всеки мач. На Мауринчо такъв футболист естественно че не му трябва там се играе - една атака, три точни паса, точен удар, гол...Как ще го направи това Роналдо? Отговорът е никак, затова и не го иска, а в Юнаитед и на острова, просто се играе различен тип футбол, различни първенства, различен маниер.

MeToDueB
20.02.2009 16:10

докато му върви играта нека е лаком, все пак е в полза на отбора, но когато дойде времето да стане, като Нани например ... да е лаком и да не може да уцели вратата ще видиме ... какво ще предприеме. Оня Нани е същия, но вкарва случайни голове от далече от 100 удара веднъж.

pado1981
20.02.2009 15:40

el_mahico.....първо казваш че Моуриньо е простак после......ама щял да бъде добър замесник на САФ..........Е НАЛИ Е ПРОСТАК.....значи ние бъгарите сме страшни първо плюем в лицето тогава гледаме кого сме уплюли......и всички СТАВАМЕ ЗА ТРЕНЬОРИ........посочи един треньор по добър от него без САФ естествено който все пак да не забравяме че гласи отбора от доста годинки.......посочи друг по добър.......


MeToDueB ......според мен докъто е в ман ю ще е такова лакомо човече.......или поне докато САФ е там

maliby
20.02.2009 15:24

и ас това сам си мислил че Роналдо е толкова алчен защото иска да е номер 1. обаче забелязвам че в последните няколко мача от премиершип остава доста изолиран и погледа му ми изглежда някак нервен.това го забелязах най-добре в мача с уестбромич след като със сетни сили се опитваше да вкарва "сам" и не успяваше и доиде асистенцияра на Берабтов към Родалдо, който вкара ... и след това изглеждаше по друг начин и започна да подава.Това е мое мнение обаче и мои поглед на нещата! *stop* *wink*

MeToDueB
20.02.2009 14:50

м-ду другото аз се кефя на Роналдо, но има отрицателни черти, ама на мен ми харесват де.

Мислил съм, защо ли симулира толкова много. Симулира толкова много, защото той бие фауловете и дузпите, ако не ги бие той няма да симулира ! Той е футболист, който играе за себе си, а не за отбора, но често отбелязва и е в + на отбора. Странен характер е. Иска да е първи, иска да е най-добър и за сега успява. Наистина е много добър, но ако играе с отбора, като с отбор, а не сам .. според мен Ман Ю ще вкарва не по 1, а по 3,4 .. защото Роналдо в 95 % от случаите с топка бие, макари неточно .. а ако подаваше, това щяха да бъдат 50% голове. Роналдо не иска някой да е повече от него в Юнайтед и никъде другаде :с трябва да промени тоя характер

el_mahico
20.02.2009 13:32

верно е, и двамата са боклуци! но все пак малкото лайно си остава супер играч и се надявам юнайтед да не го продаде никога и да е следващия гигс ма малко се съмнявам като го знам какъв е. и все пак специалния не е лош избор за заместник на сър алекс даже са много малко трениорите които са на нивото на което да застанат на чело на юнайтед. може би само моуринио, капело и отмар хицвелд.

Kalinho
20.02.2009 13:10

а дали някога Кристиано Роналдо няма да заиграе под негово ръководство, малко си приличат по характери ще са голяма гледка