ЛА Галакси иска още пари

13:11
ЛА Галакси иска още пари
Ръководството на Лос Анджелис Галакси отрече твърденията на Милан, че "росонерите" са много близко до осигуряването на подписа на Дейвид Бекъм.

Изпълнителният директор на собствениците на американския тим "AEG" Тим Лейвеке заяви, че изказването на вицепрезидента на Милан Адриано Галиани от вчера е "нонсенс".

Той заяви: "Преди две седмици, Милан отправиха смешна оферта, а за да я отхвърлим ни отне само няколко секунди. След този случай, аз не съм чул нищо от тях и не е имало насрочване на никаква среща. Реших да говоря пред медиите, защото се появиха прекалено много неточности. След тази смешна оферта, ние не сме имали контакти с Милан. Те се срещаха с различни хора от комисариата на лигата, както и с представители на Дейвид, но не и с нас."

Дейвид Бекъм трябва да се завърне в американския си тим на 9 март, когато изтича неговия договор под наем на "Джузепе Меаца".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kiss
22.02.2009 18:31

ще стане !! от октомври е свободен агент *smile*

LevSkarCh3
21.02.2009 19:38

Не е разтрогнал с Галакси .. просто в момента е под наем в Милан и след 1 месец се връща в САЩ ... то вярно че Бекъм е старичък вече де, но от Милан искат да ги взимат без пари ... не става така *smile*

da4kataACM
20.02.2009 15:33

Е добре де нали е разтрогнал с ЛА Галакси! Какви пари искат *evil*