Трезеге призова Юве да привлече Франк Рибери

13:42
Трезеге призова Юве да привлече Франк Рибери
Нападателят на торинския гранд Ювентус Давид Трезеге скоро се завърна в игра, след дълго отсъствие заради травма, но амбициите на "Старата госпожа" за титлата в Серия "А" са трудно осъществими. "Бианконерите" изостават сериозно от водача в класирането Интер и френският национал заяви, че ръководството трябва да привлече няколко класни футболиста през следващото лято, за да може отборът да се бори за първото място.

"Пропастта между нас и Интер е огромна. Но все пак ние сме Ювентус и не можем да се примирим с поражението. Ето защо мисля, че трябва да привлечем няколко класни играчи", каза Давид Трезеге.

Изглежда чешкият полузащитник Павел Недвед ще сложи край в на кариерата си като футболист след този сезон и Трезеге мисли, че идеалният му заместник би бил плеймейкъра на Байерн Мюнхен Франк Рибери.

"Рибери ще пасне чудесно на нашата игра и казвам това не само, защото е мой сънародник, а и защото познавам неговите качества. Вярвам, че Ювентус се нуждае именно от него", каза още 31-годишният французин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bianconero27
20.02.2009 15:01

atsvetkov85, новата поитика на клуба като цяло е да не се дават много пари за играчи. Привличат се предимно свободни агенти, а се дава сериозен шанс и на юношите (Де Челие, Маркизио, Джовинко, Ариаудо). Изключение прави Амаури, за който дадохме доста пари, но той пък може да се каже, че си ги заслужи с изявите от началото на сезона. Сисоко и Якуинта също се оказаха много добри трансфери, но за тях не дадохме чак толкова много пари.
Иначе Рибери наистина би бил страхотно попълнение. Аз много го искам. Трезе за пореден път се е изказал много точно *smile*

atsvetkov85
20.02.2009 14:29

Много правелно!!! юве от много време не са правили сериозен трансфер и се надявам раководството на клуба да са се уверили, че така немогат да се преборят нито за първото място в Сериа- А, нито за шЛ. Дано да има бурно трансферно лято в този любим мои отбор! *thumb_up*