Диего все по-близо до Юве, убеден е, че ще пасне в състава

16:30
Диего все по-близо до Юве, убеден е, че ще пасне в състава
Техничният халф на Вердер Бремен Диего е на мнение, че играта му би паснала на стила на италианския гранд Ювентус. "Бианконерите" имат нужда от офанзивен полузащитник, а бразилецът изглежда идеалният вариант за поста. Диего от доста време е трансферна цел на гранда от Торино.

"Не знам дали ще премина в Ювентус. Не знам дори дали те наистина се интересуват от мен. Ако е така обаче ще бъда много щастлив. Да, баща ми пътува до Торино, но за свърши свои работи. Той не се е срещал с шефовете на Юве. Иначе бих могъл да играя в схема 4-4-2, правил съм го в миналото. Мисля, че нямам никакъв проблем да играя като централен полузащитник", коментира Диего.

Преговорите между Ювентус и Вердер Бремен за играча са в решаваща фаза, коментират италианските медии. Двата тима вече са се разбрали, като се очаква треньорът на "бианконерите" Клаудио Раниери да даде благословията си за евентуалната сделка.

Раниери беше споменал, че не се интересува от халфа на Вердер, понеже не се вписвал в схемата му на игра. Това мнение обаче може и да е трик от страна на наставника, който цели да изпревари конкурентите в борбата за подписа на Диего.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martototo
21.02.2009 19:57

ДИЕГО НЕ СЕ ПРОДАВА !!!!!!!!!!! ОЩЕ ПОВЕЧЕ НА НЕКАДЪРНИЦИ КАТО ЮВЕ !!!