Пенев обяви номинираните за изгонване от ЦСКА

10:13
Пенев обяви номинираните за изгонване от ЦСКА
На вчерашната среща с шефовете на ЦСКА, Димитър Пенев е дал отчет за подготовката на отбора и е обявил футболистите, на които няма да разчита през пролетта. Зе Руи, Владислав Златинов и Удоджи са играчите, които не влизат в плановете на треньора, съобщава "7 дни спорт".

Пенев е пожелал нигериецът Кабиру Алауса, който се готви с отбора през зимата, да бъде закупен. Неговият трансфер обаче ще бъде допълнително дискутиран. По време на срещата изобщо не е обсъждана евентуална треньорска смяна на Димитър Пенев.

Разбра се още, че ЦСКА няма да представя официално отбора, каквато беше практиката до сега.

"Имахме идея на представим отбора в двустранна игра между мъжкия състав и дубъла. С оглед на лошите метеорологични условия обаче, няма смисъл да рискуваме здравето на играчите", сподели изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

leketoo
21.02.2009 11:53

Който и да махне Чичо, няма да сбърка. В момента на "Армията" няма футболист, който да е от супер значение и много ключов за ЦСКА. Всички се надявама, нюха му за футболисти отново да проработи, което е доказано, и да открие поредната БГ звезда, кояот да заиграе в чужбина. *smile*