Всички в Левски на пазара, на Батков му трябват пари

11:25
Всички в Левски на пазара, на Батков му трябват пари
В Левски непродаваеми футболисти няма. Според хора, близки до случващото се на "Герена", Тодор Батков е готов да продаде всеки един играч на "сините", пише "Меридиан мач".

Всички се продават, трябват ми пари, е казал адвокатът пред мениджърите, които уреждат трансферите на Левски.

Спрягани за продажба в чужбина са Юсеф Рабех, Николай Димитров. Преговорите с желаещите да ги купят обаче зациклиха, понеже мароканецът е със сериозно наднормено тегло, а Хичо е контузен.

Забавянето на сделките за двамата футболисти е накарало Тодор Батков да изкара на пазара всички налични играчи.

Футболистите на Левски могат да се похвалят с добра репутация на руския пазар, който затваря чак на 14 март. Не е изключено до края на трансферния прозорец още някой играч на "сините" да заиграе в Русия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
21.02.2009 20:09

Ако все пак няма интерес към футболистите на Левски, спасението за адвокат Батков е да продаде, .....Константин Баждеков. *devil*

LevSkarCh3
21.02.2009 19:48

На всеки му трябват пари .. не това е решението .. да си намери човек да откупи поне половината от акциите и няма да има проблем ...

mario1914
21.02.2009 18:25

Прав си-хората разбиращи от футбол не си хвърлят парите за боклуци-т.е.Цецка!Но явно тези от" Титан" разбират от отпадъци-купиха си най-големия ОТПАДЪК-Цецка!Със здраве да си го ползват!

tamplier
21.02.2009 18:03

И кой ще купи футболист на Левски?Защо ревете дори в Израел не ви искат "звездите".Дишайте спокойно хората,които разбират от футбол не си хвърлят парите на вятъра.

siboko
21.02.2009 17:27

Абе стига сте спорили кой бил по силен или по слаб и кой бил тъп и алчен и кой некадърен.Аз съм си от ЦСКА но ме хваща яд когато играе националният отбор пак да ги делим на сини и червени. А иначе си викаме че едни на други че сме били турци. Ми такива сме щом не може да подкрепим националния отбор както трябва. И още нещо стига сте се карали заради някакви си футболисчета.Когато решим да отидем на мач първо си правим сметка дали ще имаме пари за билет а на тях милионерчетата изобщо не им пука за нас.

mario1914
21.02.2009 17:17

Темата е друга-кой да е на пазара?Естествено Патков!!!!Дебелата свиня да се маха от Левски!Той доказа,че НЕ РАЗБИРА НИЩО!!!Марш в кочината!Със Сашо Апашо докажете,че мъжката любов е най-чиста.Помияри!

KILLna7
21.02.2009 17:00

Така първо не сам казал че всички са кухи.Кухи са тези който си мислят че цска в момента са кой знае какво повече от левски .Второ какъв по смислен коментар искаш.Аргументирал съм се, а ти че не разбираш от аргументиране си е друг въпрос.И наистина в някой коментари обиждам лекето и ако искаш да знаеш тук има цесекари който уважавам защото се изказват компетентно и мислят какво говорят ,а не им е целта да сезакачат с левскарите.А за другото като се замисля сме наистина тъпи и жалки щом се караме за два отбора ,но като е тръгнало избор няма.Ако ги нямаше тия два отбора щяха да са други два!

mario1914
21.02.2009 16:17

Аз лично знам кой колко струва.А всички дето плюете по "чорбата" и Левски-това е!Двата най-добри отбора в БГ.Може за момента да сме смешни,но кой от големите отбори не е претърпявал сътресения?Може да се плюем и псуваме,но....ако я няма Цецка и Левски всички сте ....смешни!?!

PRI_A_TEL
21.02.2009 15:51

KILLna7 Аз като ви гледам ЦСКА-ри и Левскари сте еднакво тъпи ама хаиде. От години се джафкате а нито един от двата отбора не струва, така че ходете си ударете по един шамар пред огледалото да прогледнете колко сте смешни.

cesekarchetooo
21.02.2009 15:43

KILLna7 , каквото повикало, такова се обадило. Помня как цяло лято левскарчета се гавреха как нашия отбор бил разпродаден и т.н. Ти к'во очакваш ся, съчувствие ли? Объркал си рейса, пич.
А за мустакаткото няма к'во да кажа - човека не зачита мнението на феновете, и си продава отбора. С Томов са един дол дренки - колкото по-бързо се махнат от БГ футбола, толкова по-добре.
И ако ние сме кухи, ти създаваш същото впечатление с безмислените си мнения. С всяко второ мнение целиш да обидиш leketoo, или някой друг цесекар. Ставаш жалък.

KILLna7
21.02.2009 15:31

Някой си мислят че техните футболисти струват повече.Абе то ако нашите струват по левче чорбарските и толкова не струват и те затова ги е яд. *joking* ЕХ някой чорбари са наистина кухи ,но като им го кажеш те не вярват .Вместо да погледнат и да кажат абе какво стана с футбола ни накъде отива,само се обясняват каде са правени и за колко пари са го направили.Аз бих се занимавал с темата колко е слабо първенството ,колко е продажно бфс-то ,съдиите ,но с такива "експерти" няма да стане. *sad*

lubo_309
21.02.2009 15:09

сега ще ви кажа защо на (*секарите само wc им е в главата, защото ако не знаете това е една от причините да се разпадне баскетболният им отбор. липсата на кенефи в залата и цялата мизерия дет ги съпътства. тази мизерия е налице и при футболистите им, но явно смс-ти си свършиха работата. но явно зимната пауза им пречи сериозно след като томов няма 16 кинта за сметката си *joking*

riva
21.02.2009 15:08

Сегашните собственици на Левски въобще не ги интересува какво мислят привържениците на отбора,как страдат и т.н.Всичко за тях са само парите.Левски е още един начин да печелят-това го доказаха през годините,продават всички по-добри играчи,разгонват всички които се грижат за някакво бъдеще/Сираков,Мъри и др./Така е,това знаят и могат...

Samoletski
21.02.2009 14:18

Кой е най-слабият отбор играл някога в евротурнирите?
1) Жилина 2) Тампере 3) БАТЕ 4) лецкиту *wonder* *thinking*

Samoletski
21.02.2009 14:13

В евротурнирите подкрепям само тези български отбори, които са заслужили да играят там. Май всичко се обърна на 180 градуса. В началото казвахте, че няма да успеем да се задържим измежду първите 10 отбора и че сме без пари и заради това ЦСКА ще изчезне, а въпреки всичко с юноши създадохме способен, за спечелване на титлата отбор, а вие с вашето атомно нападение, за съжаление пак ще ви газят и жилят. Съжлявам само, че излагате България, не за нещо друго.

KILLna7
21.02.2009 12:52

Ей незнам кой от кой е бил ,но съм готов да се закълна че когато чорбата е играл с някой европейски отбор или локо сф с някой друг или който и да е български отбор с някой чужд отбор винаги съм бил от българския отбор.И знай че много яд ме беше как тулуза прецака чорбарите в последните секунди.А Българин за да не одкрепя българските отбори в европа значи не е българин.По скоро да е турчин.Нима в някоя друга държава правят така.Но тука все пак е България.

pafata
21.02.2009 12:49

ММ си е точно червен, има безброй доказателства. Това за Гриша Ганчев са глупости.

fawlty_towers
21.02.2009 12:45

Kalina7a, да си призная като играхте с Бате бях за Левски, ама като ги видях к'во направиха....с Жилина бях за словашкия тим, въпреки, че и той не показа никаква класа..а вие още по-зле се представихте.

cska_kazanlak
21.02.2009 12:37

Само една поправка към pafata. По-скоро ММ е оранжев вестник. Говори се, че Гришата стои зад него. Това не ми пречи да го чета, де. Все пак добре оранжев, отколкото син като 7 дни...

KILLna7
21.02.2009 12:16

Абе не съм малък бъди сигурен.А ти друго освен WC не знаеш.И не ми отговори на въпроса? Те кажи питам те толкова ли е сложно да отговориш левски или ...

leketoo
21.02.2009 12:09

KILLna7 Ти наистина или си много малък, или си ....(не искам да те обиждам)! Ти виждаш ли някъде, че темата трябва да се коментира само от WC-кари, покажими го! Щом и ти мислиш, че Борат е алчен, а Кокала прост, какво да коментирам! И спри да ме питаш такива работи, че ми става смешно *joking* Очакваш да ти кажа, че съм бил за БАТЕ примерно, и след това да напишеш: "leketoo не е Българин" Много време май ти отделих, ще трябва да почерпиш

KILLna7
21.02.2009 12:00

Абе ти няма ли да спреш да се мешаш в чужди теми.Бегай си гледай отбора и тва е.Само ми кажи според тебе да не би играчите на цска да струват повече от тези на левски???Не виждаш ли колко ни е слабо първенството вклучително и "грандовете",но нали си експерт и не го знаеш.Иначе и мен ми се струва малко преувеличена темата ,но незнам .Е прав си че кокала е тъп и прост ,а Батков стиснат и алчен.А сега ти ми отговори на един въпрос:то вече ми омръзна да ти го задавам ама... на мачовете на Левски-Бате ,Левски-Жилина ,Левски-олимпик марсилия ,Левски-Шалке Левски-т.н. отбори кой подкрепяше за кой беше???

leketoo
21.02.2009 11:50

Е, ти не вярваш щото не ти харесва! Ся не ми казвай, че не знаеш, че Борат е алчен тип, а Кокала прост и слаб треньор, който чопли слънчоглед по време на мач? Ти поне си навътре в нещата, трябва да ги знаеш тези работи *sick*

pafata
21.02.2009 11:47

На този червен вестник "меридиан мач" не вярвам. За пореден път за преувеличили.

leketoo
21.02.2009 11:44

Сложете заглавие "Всичко по един лев" *joking* Тоя Борат е голям модел! Вчера говори как ще мачкат всичко (по скоро мечтаеше и беше пиян от снощи), а днес горкия се чуди как да изкара някой лев от куците си футболисти. Как може да си готов да си дадеш играчът, който ти държи защитата, а след това ще замаже очите на феновете с някой "грандиозен" трансфер. Ако синия цвят не беше на мода в БФС, щеше да стане страшно на "горена" *sick*