Рамос: Не съм отписвал титлата, Гуардиола: Няма да е лесно

11:46
Рамос: Не съм отписвал титлата, Гуардиола: Няма да е лесно
На различни полюси бяха испанските грандове след снощните си мачове в Примера. Барселона изненадващо загуби каталунското дерби с Еспаньол, а Реал Мадрид разби Бетис с 6:1.

Треньорът на "белия балет" Хуанде Рамос сподели, че не е преставал да вярва в шансовете на отбора да спечели титлата.

"Никога не съм отписвал титлата. Барселона продължава да има важна преднина от седем точки. На нашето ниво това е голяма разлика. Ние обаче се приближаваме", коментира треньорът на "кралския клуб".

Наставникът на Барса Пеп Гуардиола се опита да успокои страстите след поражението от Еспаньол.

"Загубихме мача, но не се тревожа за нашата преднина в класирането. Никой не е казвал, че ще ни бъде лесно. Сега трябва да продължим напред и да мислим за Лион. Мачът с Еспаньол бе много изморителен, затова трябва да се възстановим. Съжалявам само, че не успяхме да зарадваме нашите привърженици с трите точки. Червеният картон реши мача. Въпреки това искам да поздравя Еспаньол, които показаха добър футбол. Никой не е сигурен шампион. Ако това не е Барселона, значи друг е заслужил повече от нас и ние ще го поздравим", сподели Гуардиола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

barcata_
22.02.2009 17:10

ами то съдията даде 11 картона смешен червен ма много смешен даже да не кажа уникално смешен а реал би с 6-1 живи и здрави молясе Есп да победи реал др кръг а ние трудно с ателтико в мадрид но вярвам в нашия отбор и проекта 3 титли за сезона се пак ние сме повече от един клуб *wink*

lubo_krika
22.02.2009 13:46

свалям му шапка на Гуардиола за тези думи