Тройка с гарнитура по български

13:03
Тройка с гарнитура по български
Мъдрите хора казват, че е хубаво да има приемственост. За радост или по-скоро за нещастие, такава съществува в националния ни тим по футбол. Старият треньор бе изпратен с тройки от Англия и Швейцария, а новият посрещнат с тройка от Украйна.

След победата на Уелс над „кръстоносците” сме последни в група G oт квалификациите за ЕП 2012. Нека не бъдем черногледи, футболни „колоси” като Казахстан, Андора, Фарьорските острови, Люксембург, Сан Марино, Малта, Кипър, Исландия и Лихтенщайн имат по-малко спечелени точки в кампанията от нас. Можем да се гордеем с факта, че кръг преди края на квалификациите цели 9 страни в Европа имат по слаб актив от този на родните „лъвове”.

Станимир Стоилов, Лотар Матеус, Михаил Мадански, какво значение има кой ще е селекционер? Борислав Михайлов може би е прав – това са ни възможностите. Друг е въпросът, че откакто той е начело на БФС не сме се класирали за финалите на голям форум, навярно няма и да го направим.

Националният ни отбор се намира в трагично състояние, но поне клубният ни футбол е на ниво. ЦСКА и Левски отпадат след 2 срещи в евротурнирите, шампионът Литекс нанизва 4 последователни загуби, Локомотив София не може да вкара гол 210 минути срещу поляци. Ще се запитате за какво ниво говорим, много просто – посредствено ниво, клонящо към дъното.

И така квалификациите за ЕП 2012 в Полша и Украйна могат да бъдат окачествени с една дума, а именно провал. Представянето в контролите, включително класиката в Киев показват, че в изявите на състава ни има завидно постоянство. Какво предстои от тук насетне – квалификации за Мондиал 2014. Бразилия, чакай ни, задаваме се с бясна скорост!

Какви са препятствията пред нас към световното – Италия, Дания, Чехия, Армения и Малта. Да навлезем в сухата статистика – „адзурите” са първи в своята квалификационна група за ЕП 2012 без допусната загуба. Датчаните са в пряка битка с Португалия за първата позиция в група Н, Чехия е на 2-ро място след световните и европейски шампиони от Испания и се готви за бараж, а Армения има цели 17 точки и забележете 21 отбелязани гола досега в кампанията, продължавайки да има големи шансове в група В. Какво пък, защо ни е да ходим в Бразилия. Важното е да сме пред Малта, което се очертава като постижима цел.

След поредната загуба настроението в лагера на националите ще се върне бързо отново, предстои сватба – на Валери Божинов и Николета Лозанова. Предстои и среща с Уелс, а дали ще станем свидетели на нова тройка по български и ще отидат ли повече от три човека на мача, ще разберем съвсем скоро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Zdr4Maho
09.10.2011 19:19

Ся нарочно падаме с много тва е тактика на БФС за да може като доиде световното да ги изненадаме с красива игра

bacardy_breezer
09.10.2011 20:11

*joking**joking**joking*

kokicat
09.10.2011 19:20

Добра шега ! *joking*

Pechenqgata
09.10.2011 09:47

За жалост това е чистата истина за настояштото положение

dragnev_
09.10.2011 08:43

Нивото на българския футбол не ме притеснява......... Притесняваме нивото на българския ДУХ.......... От 11 играчи на терена двама трима да играят със сърце, всички останали са на разходка в Мола..........Пълни позьори........Що не се сещам един от 94-та да беше татуиран или напомпан като тия лигльовци..........

tazcho
09.10.2011 12:23

Искам да ти кажа, че тогава са пиели повече от колкото нашите днес ! А тва че са татуирани, кво общо има ? Ако се харесват с по едно ухо и ухото могат да си отрежат. Иначе че тогава печелиха мачовете със сърца - така си беше. Нашите в момента като им вкарат 1-2 гола и припадат, почват да ходят, да се дразнят, да подават грешно, не са като Емил Костадинов, който прави пробиви в 90 мин за победен гол *smile*

Chelsea_FanBlue
08.10.2011 23:51

*Там където е излязла емот-икона всъщност съм написал ": д", Защо така е излязло-нямам идея?!

bayPetko
08.10.2011 22:10

Ако не бием Уелс, което си е повече от възможно, ще завършим последни в групата. Доколкото знам, последните 50 години това не се е случвало - да завършим последни в квалификация за някакво първенство. Ако въобще се е случвало. Нямаме играчи, защото БФС не прави нищо за създаване на играчи. Чудя се дали не можем да спретнем едно прочистване на тоя бардак БФС? Всички агитки заедно!

barcelona_44
08.10.2011 21:14

Здравейте Всички фенове и национални състезатели (футболисти).
Не разбирам някой от феновете в този сайт,защо защитават бългаските (анти-спортисти) ,който излагат както страната ни така и себе си с играта ,която показват.
Не разбирам даже до кога хората ще спонсорират тези проститутки ,дразнещи всички с безхаберието си ,но доказано добри танциори по софийските Чалготеки.
Футволисти представящи се за звезди,който немогат да играят и във ВТОРОДЕВИЗИОНЕН Отбор в България,но със самочувствието на световна звезда.
Дока ще издържаме и храним тези ПАЛЯЧОВЦИ.....

Ако Някой иска да ме обори или за него не сам прав с радост ще го изслушам....*smile*

barcelona_44
09.10.2011 15:23

Защо като съм написал че 15 години съм професионален състезател,това означава че съм футболист. Това ли е единственият спорт който знаеш.Национален състезател съм по бадминтон .Многократен шампион на България.

kokicat
09.10.2011 10:58

Я кажи кой футболист си, че ми стана интересно дали си викан в нац. отбор като си толкова добър???

strong4chelsea
08.10.2011 23:30

Много си е прав човека няма да се повтарям и тука тези смешници като не могат да играят поне да показват спортна злоба да показват огорчение от загубата те знаят да пият да еб*т някакви кифли там и с това им се изчерпват качествата за национални играчи.Нов отбор и това е тези с приказката за подкрепата им предлагам да си ходят да гледат нашите умрели кучета дето се разхождат по терена и губят всеки мач без грам съпротива.То в един мач от Испания м/у Барса и 5 дивизионен отбор има повече интрига..Не си давайте пари за глупости оставете им празни стадионите да видят че никой не ги подкрепя и тогава да има касапница !

barcelona_44
08.10.2011 23:16

Разликата е че аз съм професионален спортист от 15 години и разсъждавам като такъв ,с манталитет на победител,лидер и т.н.т. И на въпроса - който и да нареди състава ,който и да пуснеш ще е едно и също. Принципа е че някой глупаци се възхищавът на нащите палячовци и искат да приличат на тях.Моето мнение че това трябва да се промени и да спрем да храним жалките им задници .......

genchooo
08.10.2011 22:43

Кажи ми ти по - добър футболист ли си или по - добре ще наредиш състава?

ergeni
08.10.2011 22:32

евала батка.това е,няма какво повече да се каже!!!*beer**beer*

greenhool
08.10.2011 21:30

Радвам се,че макар и вече да са доста малко все пак има фенове реалисти,които да погледнат обективно ситуацията свързана с нашите прехвалени момиченца,определено се изкефих на коментара ти и искам да кажа,че съм на същото мнение,като теб*beer* мисля си,че решението трябва да е разтрел на 96% от нашото отборче и бесило за цялата управа на бфс.Просто е супер нелепо и неприятно да ти се налага да гледаш 90мин родни ''национали",които не могат да играят друго освен кючек,а мотивацията и хъса им да се изразяват в пиене и танцуване в долните поп-фолк клубове.

kokicat
08.10.2011 21:22

аз за "футволисти" не съм чувал *wink*

Yavor90
08.10.2011 19:33

Каквото било - било... Толкова си можем и няма за какво да се сърдим на тези, които са на терена. Просто толкова си могат и за съжаление по-добри от тях няма, няма и да има. Най-много ако започне да се работи сега, след десетина години да имаме някакъв отбор...

Redbula
08.10.2011 18:55

аз смятам да отида на мача с Уелс и смятам да подкрепям нашите за победа. Това трябва да направят всички българи защото това е БЪЛГАРИЯ-нашата страна ,това е нашия отбор и ако не сме фенове на това то значи не сме българи.Истинския фен подкрепя любимия си отбор дори когато пада.Само ще припомня финала в Истамбул м-у Милан и Ливерпул.Всияко е възможно просто трябва да не спираме да подкрепяме отбора на сърцата ни!!!!

Chelsea_FanBlue
08.10.2011 23:49

Да се подлагаме на мазохизъм и да правим кефа на играчите с присъствието си? Не, не и на този етап. Пожелавам и да играят на празни трибуни за да им дойде акъла в главата. Аз специално не желая на всяка цена победа на националния ни отбор, ще съм доволен дори само ако покажат сърцата игра националите ни. А толкова ли много искам?! Играчите нямат избор, докато аз-фена имам*lol*а ги подкрепя на стадиона или да им пожелая успех от вкъщи пред ТВ екран.

Gopcho
08.10.2011 18:55

Едва ли сме стигнали дъното, групата за световните квалификации е много по-трудна, там вече може да се опитаме да го докоснем.

kasapa67
08.10.2011 18:07

Станимир Стоилов, Лотар Матеус, Михаил Мадански, какво значение има кой ще е селекционер? Борислав Михайлов може би е прав – това са ни възможностите. Друг е въпросът, че откакто той е начело на БФС не сме се класирали за финалите на голям форум, навярно няма и да го направим.

Maverick_Bg
08.10.2011 16:27

Докато не се промени мисленето и манталитета на играчите все на това ниво ще си стоим.Играта на националите е под всякаква критика и Матеус работеше по този проблем, но на "звездите" ни явно им харесва сегашното състояние на отбора.
Дано времето да се оправим дойде по - скоро ...

likata
08.10.2011 16:04

Когато фактите говорят и боговете мълчат. МИхайлов и компания е време да си трагнат.Когато няма пари ревем, когато има се посираме от преяждане,май е по добре да ревем.
Защо да се напават да печелят след като могат да залжат че сте паднат и да искарат повече хахахахахха.глупаците нека си дерат гарлата на стадионите , че даже и си плащат

efl
08.10.2011 15:56

И Моуринйо да дойде, пак ще бъде същото. От магарета не можеш да направиш елитно стадо коне.

Italian4eto
08.10.2011 15:35

Да погледнем към една Гърция дето е разкъсвана от проблеми отбора им е 99% на европейско, да погледнем една Сърбия отбора им се предстви добре в квалификациите и според мен 6те стигнат бараж. От вси4ки балкански държави ние сме най зле няма кво да си кривим ду6ата, и по ло6ото е, 4е сме зле не от сега ами от доста време и вместо да се вземат мерки да се подобри играта то ние отиваме от зле на по зле с всеки изминал ма4.

Italian4eto
08.10.2011 15:30

Каквото и да кажем за националите то 6тее изли6но, резултатите от "борбените" им ма4ове са на лице. Боби Михайлов вън от БФС много от сега6ните национали вън от отбора, един БГ тренер пове4е млади мом4ета 2-3 години работа с тях и лек по лек 6те има резултати и дори и да не са големи то със сигурност 6те са по добри от настоя6тите !!!

kokicat
08.10.2011 14:44

Докоато показвате колко сме зле и колко сме слаби и жалки можехте да свършите нещо полезнно ! Аз лично гледах мача и ги подкрепях виках и просто исках нещо ! ДА, разочарован съм, но продължавам да вярвам, че ще се оправим и се моля и вие хлапенца и по-големи да се включите в подкрепата и в погледа напред стига сме се плюли !!!! *wink*

mitko911
08.10.2011 14:41

До коментар [@comment 828852] от [@user Est1892]:

Ще ме извиняваш , ама глупака си ти!
Младите момчета , които сега мечтаят да играят голям футбол са ни надеждата. Ако се остави някой свестен тренер да работи 2,3 години и ги сработи добре , може и да се подобри малко работата!
Ама такива умници , дето много знаят да плюят и нищо да не правят много ме дразнят !

kokicat
08.10.2011 15:03

Прочети ми коментара ! *wink*

extol
08.10.2011 15:01

В БГ никой не желае да играе "голям" футбол, а да карат Мерцедеси, Мазератита и да удрят хиляди левове на един път в Син Сити! Голяма част от проблема! Евала за Черна Гора! Гледах им мача с Англия и е т'ва се казва борбеност! Пожелавам им от все сърце да вкусят голям форум. Заслужават го! А са страна с 600 000 население... Срам... за нас!

half_wolf
08.10.2011 14:39

15 мача: 3 победи,3 равенства и 9 загуби, голова-разлика 7:20

GTonchev
08.10.2011 14:35

ДОста добра статия с много истина ... И както е написал г-н Илиев от както Боби Михайлов е в БФС нищо значимо не сме направили ... Лека му пръст на Батето може да беше пияница селянин и още куп други но когато той беше в БФС отбора вървеше наред с водещите страни в Европа а сега какво тънем в мизерия с Малта Сан Марино Лихтенщайн и т.н. държави с ХИЛЯДНО население къде сме тръгнали ние 8 милионна държава ... Докато Михайлов е начело на БФС така ще да е няма да има оправия ... Но за всичко сме си виновни ние хората в България че ги избираме такива да ни управляват ...

madmaxxxx
08.10.2011 13:55

поне борческо 1-0 да бяхме направили, ама не... Видях ги головете...срамна работа уморих се да коментирам

greenhool
08.10.2011 13:53

какво толкова радикално може да се случи с бг футбола *smile* най-много да си направим собствено европейско с Казахстан, Андора, Фарьорските острови, Люксембург, Сан Марино, Малта,Лихтенщайн

elkageo
08.10.2011 13:26

Украйна са силен отбор и никои не е очаквал да ги бием, ако бяхме ги победили статиите щяха да са хвалебствени, не правете трагедии от това и стига с тези смени на тренери и Мадански ще махнат след като паднем и от Уелс, трябва да се измисли нещо РАДИКАЛНО и Моу и Саф немогат да ни помогнат