ЦСКА има запис на вандалите на \"Армията\"

20:43
ЦСКА има запис на вандалите на \"Армията\"
Ръководството на ЦСКА е предоставило запис от охранителните камери на стадион "Българска армия" на полицията.

Шефовете на "червените" се надяват по този начин да бъдат заловени вандалите, които нанесоха щети на стадиона. В специална декларация публикувана на официалния сайт началниците от "армейците" осъдиха проявата.

Ето и текста:

"Ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД остро осъжда вандалските прояви на групата хулигани, които през уикенда нанесоха материални поражения на стадион Българска армия. Подобни хулигански актове са неприсъщи за нормални членове на обществото и трябва да бъдат наказвани с цялата строгост на закона. Материалите от охранителните камери на стадион Българска армия са предоставени на органите на реда. Имаме пълно доверие, че полицията ще направи всичко в рамките на правомощията си за установяване на извършителите и подвеждането им под отговорност. ПФК ЦСКА ще окаже пълна подкрепа на полицейските органи при действията им по този случай. Убедени сме, че лицата, участвали в пошлия акт на вандализъм, не могат да бъдат наречени привърженици на нашия клуб, тъй като никой фен на ЦСКА не би посегнал на символите на най-успелия български клуб, част от които е стадион "Българска армия"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AviMC
24.02.2009 00:42

Mario съгласен съм с теб.Каквото и да се е случило,на който и да е стадион-виновниците трябва да бъдат наказани! ЛЕВСКИ

mario1914
24.02.2009 00:09

Понеже всички Левскари сме културни хора,никой от Нас не написа нищо лошо.Ние също се разграничаваме от подобни глупости,но в кръга на шегата ще кажа,че беше крайно време някой да разчисти "Кочината".То къде ли са Мишоците?Защо не напишат някои и друг ред?Еми,защото са Мишоци,те само плюят по противника,в това им е силата.