Батков: Левски е емоция, оставам докато минем ЦСКА по титли

09:07
Батков: Левски е емоция, оставам докато минем ЦСКА по титли
Доста амбициозни цели си е поставил президентът на Левски Тодор Батков. Босът на "сините" сподели, че докато ръководи тима от "Герена", желанието му е отборът да надмине ЦСКА по успехи. Батков не пропусна и да се заяде с вечния враг. Според него, Левски има повече фенове от "червените".

"Искам докато съм начело на Левски да стопим несправедливия аванс на ЦСКА по брой спечелени титли. Превъзхождаме ги по трофеи от турнира за Купата на България, социологическите проучвания показват, че феновете ни са с 30-40% повече, а в последните години се представяме значително по-добре и в Европа. Все пак едно е успехите ти да са през 70-години на миналия век, съвсем друго при съвременните условия", коментира Батков пред телевизия "Ринг".

Босът на "сините" не желае вечното дерби с ЦСКА да се играе на "Армията". Националният стадион не е вариант за провеждането на срещата заради концерта на "Депеш Мод" няколко дни по-късно. Батков се изказа против възможността за отлагане на първия кръг в "А" група заради снега.

"Ще бием ЦСКА където и да играем, но не искам да водя отбора на "Армията". Добре знаете какво се случи миналата пролет, когато ни потрошиха автобуса", сподели президентът на Левски и допълни: "Ние явно сме държавата на отлаганията. Стига вече! Има достатъчно време до мачовете и всички домакини са длъжни да направят необходимото, за да почистят стадионите си".

Адвокатът заяви, че прословутите дългосрочни стратегии в клуба, които дадоха резултат, все още се следват.

"Аз не съм като Александър Томов и не мога да жертвам всичко в името на една титла. При нас е по-важно да следваме дългосрочните си цели. Стремим се да даваме път на младите. Вярно, не правим кой знае колко трансфери, но причините са многопластови. Специално при продажбата на Валери Домовчийски ударих по масата. Пуснахме го в Херта, за да бъде пример за младите таланти в Левски. Развитието му показва, че не съм сгрешил. Може да играе по няколко минути на мач, но бъдещето е пред него", сподели шефът на "сините".

Подобно на ЦСКА обаче, явно и Левски има нужда от сериозен спонсор. Батков е готов да приеме помощ за издръжката на клуба, тъй като от "М-Тел" сериозно са намалили финансовите параметри по договора си тима от "Герена".

"Наскоро основният ни спонсор "М-Тел" ни предложи договор и за следващия сезон, но при доста сериозно намаление на финансите. В настоящата ситуация са ни нужни около 750 000 лв. на месец, а ние имаме приходи от 250 000. Добре би било да има с кой да си поделям разходите, но засега съм сам. Не мога да се откажа, защото за мен Левски е преди всичко емоция. Ако се наложи, ще редуцираме заплатите", каза още президентът на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Milan1989
02.03.2009 11:56

Г-н Батков намери какво да каже...Да намери пари за издръжка на отбора, а не да се чуди с кой да се яде! Защото не искам да си представям Батков=Лупи и Левски изжън Европа... *sick*

simbata
26.02.2009 01:26

Виенския калъф каза,че ще задмине ЦСКА по титли докато той е президент!Смешно...!Вярно,че АЛЕКО го е увековечил,но чак пък толкова дълъг живот... *evil*

UltraVandal
24.02.2009 20:08

в Лихтенщаин тряя идете вии чорбари по малко дузпи да ви дават че Антон Генов се ояде от вас

footboris
24.02.2009 16:14

Не е лошо до се мечтае,но в този случай си е болестно състояние.Левски трябва да отиде да играе в първенството на Лихтенщайн и може след 100 години да изпревари ЦСКА

KILLna7
24.02.2009 14:47

WC ,Бате ,Жилина .Как ти не писан едно и също баси отрпката си.Толкова тъп човек на тоя свят няма ясно е.И най-лошото е че си един прост турчин. *sick* А за Батков кво да кажа малко му е болен мозъка.Тва с настигането не е невъзможно ,но бих казал че е доста трудно.Да не говоря за невероятната селекция и невероятния трньор.

UltraVandal
24.02.2009 14:07

че сме шампиони тая година , шампиони сме *smile* ама нз кога ще ги минаваме чорбарите по титли дано да е в близките 10 години

MeToDueB
24.02.2009 13:26

На това изказване съм се смял със глас *joking* това няма как да стане, но дори теоритично да го смятаме, ако това "стане", въпреки че е невъзможно, то тогава Батков ще е 2 метра под земята .. няма да доживее ..

Невъзможно е просто

Lazialcho
24.02.2009 11:21

Оле боже, аз сам Левскар, ама това изказване е повече от идиотско !! Вместо да ръси простотии, да вземе да направи от Левски един истински отбор, а не да чака да имат повече титли от ЦСКА! Щото голям праз като имат повече титли, като сме толкоз жалки !

bate_gare
24.02.2009 11:04

цесекарската помия-не спира да вали никога

Docker
24.02.2009 10:59

А бе,леке,ти си все така тъп,както и преди.Стига говори за БАТЕ и Жилина бе,смотаняк.Ти и на децата си ли само за това ще говориш бе? Не виждам нищо ненормално в изказването на Батков. И на Ливърпул ако им бяха казали през 1985 година,че след 25 години Юнайтед ще има титли колкото имат Ливърпул,щеше да звучи нелепо,нали?Но е факт.

leketoo
24.02.2009 10:56

Адвоката пак е бил пиян от снощи *joking* Борат взе да ми прилича на фолк звезда. Постоянно дава някакви безсмислени изказвания и мяука колко е силен WC-то. Ми г-н Адвокате то се видя колко сте силни преди няколко месеца като излязохте срещу "колосите" БАТЕ и Жилина. От тогава насам, не сте взели един футболист, който да става за нещо, а само сте поразчистили говедата на поляната. Е как ставате по-силни не ми е ясно?? *wonder* Ама нали има сини лумпени дето ви вярват. Сладко им пяхте и как като махнахте Мъри, ще дойде човек с име. Дойде......КОКАЛ!!! *stop*

KIBRIT
24.02.2009 10:56

Е,нали трябва да си оправдае парите пред Чорни !
Интересно,ако не бе откраднал базите на отбора от МВР,как щеше да издържа този отбор ?
Май Томов наистина е "фен" на сините,щом се стига до такива нелепи приказки !
Въпреки всичко,Батков е наясно,че най-силният европейски клуб,които е победил неговият отбор в историята си е......именно ЦСКА !
Нищо лично !

ov3r
24.02.2009 10:12

Бра'о, бе, ДЪНКАН!!!!!!!!! Добре, че е тоя сутрин рано да внася усмивки *smile*

radode
24.02.2009 09:24

БАй ганьо иска да е безсмъртен!!ХАХАХАХА!

lubo_309
24.02.2009 09:23

ако нивото на футбола ни се запази, ще е все тая кой има повече титли, а пък ако се вдигне смятам, че ще е по-трудно да се постигне изпреварване по титли, но това не означава че е невъзможно, а че ще е необходимо повече време *sick*

Jordy
24.02.2009 09:15

ХАХАХАХА Това в заглавието никога няма да се случи !