Юве предлага на "виолетовите" размяна Куалярела - Варгас

17:20
Юве предлага на "виолетовите" размяна Куалярела - Варгас
Спортно-техническият директор на Ювентус Джузепе Марота е започнал нова офанзива по привличането на Хуан Варгас, съобщават медиите на Ботуша.

През лятото перуанското ляво крило бе основната цел на "Старата госпожа", но от Фиорентина не приеха офертата на стойност 15 милиона евро за играча.

Вместо това Юве привлече Марсело Естигарибия и Елхеро Елия, но и двамата не са особено харесвани от Антонио Конте, който предпочита да налага на поста ляв халф Симоне Пепе или Емануеле Джакерини. Никой от тях не е левичар, който затруднява играта на тима по този фланг.

Колкото до Куалярела, той се възстанови от тежката контузия в коляното си, но не може да намери място в състава на Конте, който предпочита да играе в схема 4-5-1, където единственият нападател е или Мирко Вучинич, или Алесандро Матри.

Фиорентина пък има проблем в нападение, където Алберто Джилардино лекува тежка травма и затова сега Синиша Михайлович налага като централен нападател Степан Йоветич, който по принцип предпочита да атакува от по-задна позиция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари