ЦСКА подписа с четирима нови

11:11
ЦСКА подписа с четирима нови
Ръководството на шампионите от ЦСКА подписа договори с четирима от футболистите, които минаха пробен период в клуба. Това са двамата нигерийци – Алауса и Омодиагбе, Асен Георгиев от Пирин и Павел Ковачев от Каунас.

Карето играчи парафира договорите си, като всеки от футболистите ще остане на стадион "Българска армия" през следващите 3 години, съобщава "Меридиан Мач". Омодиагбе е с предварителен контракт, който ще влезе в сила от лятото. Дотогава той ще продължи да играе за родния си клуб Хартланд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

KILLna7
24.02.2009 14:49

Какви невероятни играчи от световна класа *lol* .Ясно е че роналдиньо и меси няма да дойдат ,но нали имате сега много пари явно томов пак си е взел някой лев за почивка във студения февруари *joking*

UltraVandal
24.02.2009 14:18

абе те работят по тая селекция по всяко време.ЦЕЛОГОДИШНО селекция праят после на никои не му плащат и си разтрогват договорите добре че от Мездра и тем по добни отбори си взимат играчите да не се оплакват за заплати теи кат са свикнали на по малко от нормалните

leketoo
24.02.2009 11:32

Определено на "Армията" имаше нужда от играчи. Алауса се представи добре в контролите и логично подписва. Другите двама футболисти са доста непознати, но щом Чичо ги е гледал значи имат качества. Радостно е, че тимът работи върху селекцията.