Затвор грози Марадона, заради пътна катастрофа

12:34
Затвор грози Марадона, заради пътна катастрофа
Селекционерът на националния отбор на Аржентина Диего Армандо Марадона може да получи присъда от една година затвор, след като бе обвинен за нараняване на двама души при автомобилна катастрофа. 48-годишната футболна легенда е разбил телефонна кабина със своя джип, в следствие на което леко са пострадали двама пешеходци.

Пострадалите от инцидента, който се е случил преди две седмици в ранните часове на денонощието, имат порезни рани. Интересното в случая е, че Дон Диего дори не е останал на мястото на произшествието, а веднага е напуснал без да се интересува от състоянието на пострадалите.

Свидетели на случката казват, че именно "Божията ръка" е бил зад волана на джипа, който е катастрофирал в Буенос Айрес.

От своя страна Марадона отрича да има каквото и да било общо с инцидента, но съдът е призовал бившия футболист за разпит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DOCENTA
25.02.2009 16:12

Абе тия хора в Буйнос айрес нямат ли си JSM ,че са се навряли двама в тел.кабина по нощите.Оставете го човека да си гледа внучето.

martototo
25.02.2009 14:12

Мисля че му е крайно време на този наркоман да влезе за малко на топло.
Не спира да прави простотий но понеже е МАРАДОНА всичко му е простено.
Това кой е бил НЯКОГА СИ, не го прави по различен от останалите хора,а тва че се е изнесъл от мястото и ОТРИЧА ЗА СЛУЧКАТА Е ПОВОД ЗА ОЩЕ ПО-СЕРИОЗНО ПРИСЪДА !!!

Docker
25.02.2009 12:50

Сълзяли са му очите от кокаина и не е видял телефонната кабина човека,кво па толко *joking*