Бекъм блокира булевард в Милано

13:15
Бекъм блокира булевард в Милано
Английската супeрзвезда на Милан Дейвид Бекъм блокира най-известния булевард в италианския град Милано - "Буенос Айрес", пише "7 дни спорт".

33-годишният футболист бе официален гост на личния си спонсор "Адидас" и посети огромен магазин на концерна. Там обаче го чакаха хиляди тифози на "росонерите", които налитаха за снимки и автографи.

Феновете на Дейвид Бекъм бяха толкова много, че четири от шестте ленти на булеварда бяха пълни с хора и това блокира за час трафика в тази зона на града.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petiooooo
27.02.2009 00:24

Абе човека играе професионален футбол от 15 години и много добре си играе *wink* щом още играе в национала и в Милан значи може да играе и нее позьор Ама ти и ти толкова разбираш !!! *smile*

DOCENTA
25.02.2009 16:05

добрият Дейвит може да блокира каквото си иска,ама само незнам тия тифози кво му се кефат толко.Незнам сигурно штото е много хубав, заштото той футбол неможе да играе.Тая игра не е само да подадеш от лявото крило на дясното,треа и некое финтче да покажеш на тая публика.Ако му сложат 5 колчета през 2 метра на стадиона , със сигурност няма да може да ги заобиколи без да му избяга топката.Тифози-искат да са позиори като него.