Вече приемат залози за напускането на Рафа Бенитес

15:43
Вече приемат залози за напускането на Рафа Бенитес
Водещите букмейкърски къщи в Европа започнаха да приемат залагания около оставането на Рафаел Бенитес на мениджърския пост в Ливърпул през следващия сезон.

Понесоха се слухове, че дългите преговори на испанския мениджър са спряни преди решаващият сблъсък от Шампионската лига срещу Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу".

Една от букмейкърските къщи дори написа в сайта си, че са приели множество залози за 50/1, че Бенитес ще напусне поста си в сряда. Друг букмейкър спря игрите след множеството залози за напускането на испанецът от "Айнфилд".

Рафаел Бенитес е в огромен конфликт със собствениците на клуба, които упражняват тотален контрол върху трансферите на клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gerrard_888
25.02.2009 17:21

4есно казано няма да е лошо да си отиде и без това се нуждаем от по добър специалист , а евентуално ако не си тръгне трябва да се сменят собствениците и да му се даде пълна свобода за да се разгърне като мениджър и да ни покаже , 4е самият тои е специалиста , който ни е нужен *stop*

DOCENTA
25.02.2009 16:16

Голям костюм,вратовръска и пухенка.Айде бегай по живо от там.

MB_KrisS
25.02.2009 15:57

Бенитес ще напусне след като отпадне от Реал, демек във вторник след 2 седмици, а при резултат от рода на 3:0 може да си тръгне още днес *joking*