Моуриньо пред наказание за реванша с Юнайтед

16:20
Моуриньо пред наказание за реванша с Юнайтед
Наставникът на италианския шампион Интер Жозе Моуриньо може да получи наказание за мача-реванш с Манчестър Юнайтед от Шампионската лига, заради поведението си към рефера на снощния двубой на "Джузепе Меаца", завършил 0:0.

Португалецът постави под съмнение честността на испанския главен рефер Луис Медина Канталехо в мача с "червените дяволи". Говорител на УЕФА заяви днес:

"Ние ще видим внимателно какво е казал Моуриньо след мача."

Наставникът на "нерадзурите" заяви след края на срещата: "Може би във втория мач ще ни свири съдия, който е на наша страна. Ако отидем на "Олд Трафорд" и не ни свири същия съдия, а рефер, който пази гостуващия тим, тогава моят отбор може и да стигне до четвъртфиналите. Не смятам да навлизам в детайли за неща, като това, че не получихме чиста дузпа. Всичко беше срещу нас, всеки малък детайл. Вижте само колко преки свободни удари изпълниха те, а колко ние."

Ако бъде обвинен и намерен за виновен от УЕФА, Моуриньо няма да може да води своя тим от резервната скамейка и няма да има право да влиза в съблекалните до края на мача. Това ще бъде голям проблем за Интер, ако нещата стигнат до дузпи. Преди четири години, Моуриньо като мениджър на Челси обвини наставника на Барселона Франк Рийкард, че е посетил съдийската стая на рефера Андрес Фриск на полувремето на мача на стадион "Камп Ноу" между двата тима. Португалецът получи тогава два мача наказание, но заради тези коментари, Фриск получи смъртни заплахи и спря със съдийството.

Моуриньо бе наказан и за мача с Байерн Мюнхен на "Стамфорд Бридж", като тогава той комуникираше със своите асистенти чрез слушалки и микрофон, а според слуховете е бил вмъкнат тайно в съблекалнята на полувремето.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Iv3rs0n
27.02.2009 21:04

Много се забавлявам като чета коментарите на феновете на Манчо Юнака *joking*
Въпрос: за симулация жълт картон ли се дава !?!??!?!
Отговор: ДА, ами тогава за роналдо да вкарат уефа черен картон?! осще в първата минута симулация Аиде с здраве *wink* *sick*

incrediblefan
25.02.2009 19:41

Стига с тая дузпа ....толкова големи инати като някои тука никъде няма....Адриано е говедо,теле НОСИ ПО 2-МА ИГРАЧА НА ГЪРБА СИ И НЕ ПАДА!!!! Ся от едно докосване по рамото ще падне по този начин ? Не видяхте ли ехидната му усмивчица ? Заблудени хорица......Интер имаха 1 положение целия мач и пак говорят.....2рото полувреме Юнайтед пак имаше повече чисти голови положения.Интер имаха 15 мин в мача с 1 голово положение и тва е........стига се правете на интересни.Сваляйте очилата....

J_Button_88
25.02.2009 19:01

аз също съм фен на ман юн,но знаех,че мача е Х в Италия и ще бъде 1 в Англия.Колкото до Жозе Моуриньо...да обърне внимание на детайлите при положенията на ман т.е. на грешките на отбора си,защото на "Театъра" няма да има интрига и мача ще е интересен само за феновете на Юнайтед

Ekc_sl
25.02.2009 18:30

stvngrd това, че е спечелил ШЛ с Порто незначи, че трябва да обижда няляво и надясно и казва кое е правилно и кое Не! и да няма наказания.. Плюс това тогава в Порто имаше много добри играчи .... Така, че не го прави Светец или велик треьор за който неможе да се говори свободно !!!!

stvngrd
25.02.2009 18:14

когато някой от вас, драги специалисти, вземе шампионската лига с отбор от типа на порто, може да се влезе в уинър и да напише такива неща в темата за жозе.
да, и на мен не ми харесва. нито съм против юнайтед, нито съм за интер. просто ви казвам, че сте много жалки и смешни.

manunited666
25.02.2009 17:36

Сета пак рефера виновен , па те Интер с 1 положение целия мач , горките надиграни на собствен терен , толкова беэидейни и пак рефера виновен.Грешните отсъжзания в мача бяха та един фал до накаэателното и един тъч.А колкото до това с влиэанията ... ами ти не виде ли как им влиэаха , Кордова и Камбиасо трябваше да получат жълти картони но им ги спести.Интер имаха 15 силни минути в целия мач и нищо повече.Интер эапочват доста да треперят ми се струва.

DOCENTA
25.02.2009 17:13

Тоя Жозе с неговите изказвания ми заприлича на някое смешно селско треньорче.Еми то е така.Гледаш 90 минути безсилието на свойте играчи и после съдията е виновен.А какво да кажем за наследника на "божията ръка",която допринесе за 6 точки.Жозе отивай барзо в егитката и си настройвай феновете за последния си мач от лигата.

Pavel_BG
25.02.2009 17:10

И на мен ми се стори, че свири в полза на Юнайтед! То през 3 минути, за всяко падане на играч от Юнайтед, даваше пряк свободен! По едно време и аз взех да се дразня, въпреки че бях за тях!!!
А иначе Юнайтед имаха предимство в играта, но какво означава "можеше да завърши 0:1 или 0:2"??? Че то можеше да завърши и 5:0 примерно!!!

manunited666
25.02.2009 17:09

Само ми е странно эа каква дуспа претендира Жоэе.Рио не е правил нищо нередно , дебелия сам си падна.Рио само го пипна по рамото , тия хора са болни.А и да ти кажа , че и второто Юнайтед бяха по-добри.Интер имаха по силни 10-15 мин в началото но след това пак си беше същото.Эа цяло второ полувреме имаха 2 положения Интер а Юнайтед поне още 4 а само при влиэането на Руни эа 8 минути Юнайтед направи повече положения отколкото Интер эа целия мач.Мача си беше 40-60 эа Юнайтед.Единственото което Интер подобри преэ второто беше , че владееха топката малко повечко и нищо друго.А тоя Элатан много говори и нищо не прави.Руни эа 8 минути направи повече от клюна эа цял мач.Руни е по-млад ,по-бърэ , по-мощен от Элатан.Юнайтед при гостуванията не играят на 100% или поне не покаэват пълния си потенциял.На ОТ ще бъде АД эа Интер.

martototo
25.02.2009 17:03

Напълно съм съгласен че садията много поряза Интер.Имаше рака на ЕВРА като за начало, имаше и дуспа при дърпането в наказателното поле, да не говорим КОЛКО топки като тъчове (аз поне видях 6 случая), в който топката излизаше от играч на ЮТД а тъчат беше в тяхна полза.
Колко нарушения свири срещу ПАРК който като го докоснеха падаше..... както и да е няма никакво зн мача свърши 0-0 обаче феновете на Манафчестър ГРАМ НЕ СЕ ПРАВИ че са доминирали в този мач защото двата отбора си размениха по едно полувреме.

MB_KrisS
25.02.2009 16:50

Ей тва фенчетата на Юнайтед сте много влюбени и отнесени. Никога не гледате реално на нещата. Сцепили ги били...първото полувреме беше за вас, второто беше за Интер. Както можеше да е 0:1, така можеше и да е 1:0, но важното е, че е 0:0. Незнам какво толкова им пречи Моуриньо като говори против съдиите, нито е ударил някой, нито го е наплюл или нещо от сорта. Вече забраняват и да изказваш мнение ли. Наистина съдията вчера свири добре, но ще е хубаво ако и Канталехо се откаже от футбола, защото по принцип е нещо като Майк Райли в Испания.

ManUtd87
25.02.2009 16:38

Много го е яд тоя Мауриньо... то се видя, че Манчестър ги сцепиха от бой!!! спокойно мача можеше да свърши 0:1 или 0:2!!! Ама на Олд Трафорд няма да има проблем за това според мен *smile*