Бенитес: Вкарахме в най-подходящия момент, Рамос: Един гол не е толкова много

08:13
Бенитес: Вкарахме в най-подходящия момент, Рамос: Един гол не е толкова много
Рафаел Бенитес не скри задоволството си от успеха на своя Ливърпул над Реал Мадрид с 1:0 в първия осминафинален сблъсък от Шампионската лига между двата отбора. мърсисайдци спечелиха гостуването си на "Сантяго Бернабеу" и вече са фаворити преди реванша.

"Знаехме, че ще бъде много трудно и трябва да работим много здраво през целия мач. В Европа винаги е важно да не получиш гол. Реал вкарва доста напоследък и затова постижението ни е още по-значимо. Много съм доволен от представянето ни като отбор. През целия мач търсехме гола и в крайна сметка той дойде в най-подходящия момент, малко преди края", коментира Бенитес.

Въпреки загубата, треньорът на Реал Мадрид Хуанде Рамос е оптимист и вярва, че неговият отбор ще спечели реванша и ще се класира за следващата фаза.

"Мачът бе много равностоен и ние също имахме няколко голови възможности. Те издебнаха своя шанс и ни наказаха след статично положение. Ливърпул игра очаквано и не ни изненада. Ние направихме всичко възможно за да отбележим, но явно не ни е било ден. Спечелването на един турнир обаче никога не е лесно. Засега още сме в играта, защото предстои и реванш. Сега ми трябва малко време за да осмисля какво се случи. Един гол не е толкова много. Предстоят още 90 минути и с добра игра можем да победим на всеки стадион. Сега завърши само първата част от сблъсъка, а вярвам, че всичко ще стане ясно във втората", сподели Рамос.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация