Лупи лудува в Студентски град

10:43
Лупи лудува в Студентски град
Президентът на ЦСКА Александър Томов затворил във вторник една от най-популярните дискотеки в меката на забавленията Студентски град "Строежа". Лупи нахлул в заведението като виден гост на празнуващ негов близък.

По костюм и вратовръзка действащият президент на шампионите изпил няколко бири и показал завидни танцови умения, разкри пред "Новинар" човек от персонала на заведението.

Томов се вихрил до малките часове на вчерашния ден, след което се качил в джипа си и отпрашил. През цялото време неговата охрана от двама души и шофьор била пред заведението.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
02.03.2009 18:20

Ето такива като този са всичките ни некадърни управници, като се сетя че и тоя беше един от тях. Какво можеш да кажеш като цяла България го гледа колко е зле, не че не го знаем отпреди, но човека просто си показа колко струва, незнание+ неумение+ липса на талант+глупост+повтарящи се грешки, хората на това му казват малоумщина.

KILLna7
27.02.2009 15:51

Хахахахах *joking* Е тука се видя колко е жалък лекетоо кво стана бе трезвените Рабех бил пияница а Томов кво е бе.Жалък си та направо ми е жал за тебе. *sad* *lol*

leketoo
26.02.2009 12:18

WC-то ще размаже ЦСКА........но по пиене! Кокала ги е подготвил здраво физически, никакви пропуски нямат. *joking* *sick*

leketoo
26.02.2009 12:17

Човекът пил две бири, кво толкова? Нормално е да излезе някъде да похарчи някой лев, той май има *wink* *sick*