Моуриньо: Не искам да променям ДНК-то на Кристиано

08:45
Моуриньо: Не искам да променям ДНК-то на Кристиано
Кристиано Роналдо не е егоист. Той има собствен стил и аз не искам да го променям, каза треньорът на Реал Мадрид Жосе Моуриньо.

Специалния не пропусна да похвали и приноса на останалите нападатели за добрата игра на "кралския клуб".

"Винаги съм казвал, че Кристиано не е егоист. Той си има собствена ДНК и не може да бъде променен, а и аз не искам да го променям. Притежава свои качества. Сега отборът играе добре, нападателите бележат, така че е нормално и Роналдо да се чувства добре", коментира Моуриньо.

"Радвам се, че вкарваме голове и то след добро отборни комбинации. Не се надявам обаче, че във всеки мач ще бележим по 4 попадения. Във форма сме, но мачът с Малага е труден. Най-важно остава да побеждаваме. Срещу Леванте и Сантандер не успяхме да вкараме, а бих бил много доволен, ако бяхме били с по 1:0", добави още португалецът.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SoccerLegend
22.10.2011 16:05

Всеки случай, Роналдо не блесва с кой знае какви изяви в Реал Мадрид.. от край време си прави едно и също, върти финтове раоти за газария, но много рядко ще го видиш да мине някой без да подаде каму ли 2ма-3ма.. ся фенчетата на реал колкото искате минуси давайте, просто лично мнение *beer*

crreal
22.10.2011 16:51

Как коментираме свободно и намираме кусури на хора като Роналдо ,който е сред най-добрите футболисти в момента света.

Kipareca
22.10.2011 13:49

Може и да е бил, но от както играе за Реал показва комбинативност и отборен дух.
По принцип не гледам Барса и не коментирам в техния форум, но ми направи впечатление последния им мач с/у Пюлзен, Меси колко пропуска направи защото се опита сам да мине 3-4 защитника барабар с вратаря. Така че обобвиненията по адрес на Роналдо са абсолютно безпочвени на тази тема *erm*

fen_BG111
29.10.2011 23:55

при решени мачове защо да не блесне със самостоятелна игра