Футболист на Левски катастрофира пиян, полицията го арестува

12:01
Футболист на Левски катастрофира пиян, полицията го арестува
Играчът на Футболен клуб Левски Юсеф Рабех е бил арестуван от полицията в София. Рабех е катастрофирал със служебен автомобил на клуба около 6:30 часа тази сутрин в квартал Студентски град.

При направената му проба дрегерът отчел 1.23 промила алкохол в кръвта. Рабех е отведен за даване на кръвна проба и е задържан от столичните полицаи.

В автомобила най-вероятно са били съотборниците му Шакиб Бензукан и Рашид Тиберканин.

Както е известно преди няколко месеца Рабех отнове бе замесен в пътен инцидент, като тогава мароканецът стигна до ръкопашен бой с таксиметров шофьор в центъра на София. Причината е била лека катастрофа, предизвикана от футболиста.

Пресаташето на Левски Александър Касабов заяви, че в клуба все още няма официална информация за транспортната злополука с мароканския футболист Юсеф Рабех.

"Не знам точно какво се е случило. В момента върви разследване, дали е пил или не незнам", каза Касабов. Той добави, че ако има нарушение от ръководството на клуба ще решават дали да накажат Рабех.

Ето и официалното съобщение от Левски за случилото се:

"Тази сутрин между 6,30 и  6,40 ч., в района на Студентски град в София, на хлъзгав завой, футболистът на Левски Юсеф Рабех е претърпял пътно-транспортно произшествие със служебен автомобил на клуба. При пристигането на органите на КАТ и при направената алкохолна проба е установено, че мароканецът е употребил алкохол. При инцидентът няма пострадали. Рабех е пътувал сам със служебния автомобил на ПФК Левски. Заведена е преписка в 7-мо РПУ по гореспоменатия случай.

След изясняване на случая, ръководството на ПФК Левски ще вземе съответните мерки, съгласно вътрешния правилник на отбора."



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

KILLna7
26.02.2009 20:44

Както винаги той се скри,но аз съм му казвал че е страхливец.Просто му свърши речника .То така става с комплексарите и ниско интелигентните. *joking*

mario1914
26.02.2009 18:55

Шилер e казал: "Срещу глупостта и боговете се борят напразно".Тъй че хора,трайте и се "наслаждавайте" на Лекето.

KILLna7
26.02.2009 17:59

Тука трябваше да се смеете Килима7.Ае смейте се на невероятното изказване.Ами може би не бях тук и за това не писах ,ако искаш да знаеш къде бях питай майка си тя ще ти каже.Абе може ли да ми отговориш защо не пишеш в тема да кажем за шампионската лига?И че моя name с нещо се асоциира да не говоря за твоя ,че си ми смешен.Абе админите извинете ,но сериозно започвате да показвате клубни пристрастия.Спрете се малко.А по темата: ами не е добре това което е направил ,но станалото станало.Има качества като за българския футбол,А пък и е човешко да се напие човек е вярно е че някой са на по 10 години и се напиват само с мляко *joking* .И единствените 2 неща който знаят са мляко и WC. *sick*

Doktorut
26.02.2009 16:00

leketo вместо да пишеш за каквото и да било против синия стан,по-добре иди и напиши нещо за червения.Но то тъй като нищо хубаво не се случва там, радоста в живота ти са жълти клюкинки като тая.Единствената трагедия тук е че има комплексирани човечета като теб по тези форуми *joking*

leketoo
26.02.2009 15:39

Големите WC-кари като Килима7, Пъфата и Хамала нещо не ги виждат тези новини! Браузъра не им ги отваря май *joking* После сме виновни тези дето пишат против алкохолиците от "синия" стан. *sick* Сега след около ден ще излезе Борат и ще каже, че "голям" клуб като WC-то не може да търпи подобни неща и ще уволни Ръбъх. А той пиянката си иска да се прибере в Мароко. Трагедия

Doktorut
26.02.2009 15:16

Рабех е безспорен талант и е жалко че характерът и липсата на дисциплина го дърпат назад в кариерата му!Така или иначе незаменими футболисти няма, и всеки един който неспазва клубният режим и дисциплина трябва да си понесе наказанията.Чорбарчетата няма какво да злорадстват ,защото 90% от футбулистите в България са с такова поведение и техните псевдозвезди не правят изключение!

AriesBG
26.02.2009 14:36

Бих казал ,че личният живот има много общо с футбола!Когато става въпрос за колективен спорт и за клубна принадлежност, ни можеш просто така да петниш и клуба и отбора.Друг е въпроса дали е талантлив даден спортист или не.В Бъългария това е положението- слаба клубна дисциплина,алкохол,дискотеки ,манекенки и накрая от дузпата в тъч вадят топката.

deko1991
26.02.2009 12:47

Личния живот няма нищо общо с футбола, може да е идиот или да е пияниц, но показва качества на терена и като футболист е много добър ! Нека не бъркаме едного с другото *wink*

lemmark
26.02.2009 12:24

тоя от Уефски ли беше *smile* ?ама те повечето ,да не кажа всички наши са пияници!!!

RandjoBest
26.02.2009 12:20

Ей тоя само за алкохол и курви мисли ,какъв футбол очаквате от него. Прибира се в 6:30 сутринта - оооолллеее!!!
Бахти режима - няма такъв!!! *sick*

leketoo
26.02.2009 12:16

*joking* Добро утро на всички WC-кари! Ръбъх май е поомазал положението. Сега можете всички да се изредите и да кажете колко голям защитник е *wink* Таланта му е очевиден, пие здраво и се блъска където свари. Преди в такси, сега не се знае в какво *wonder* Баси говедото е този!