Пак проблеми за Ливърпул, Торес отново контузен

13:19
Пак проблеми за Ливърпул, Торес отново контузен
Пред сериозен проблем е изправен мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес след като се разбра, че нападателят на тима Фернандо Торес е получил травма в снощното гостуване на Реал Мадрид и ще бъде няколко седмици извън игра.

"Червените" победиха с 1:0 при гостуването си на "Сантяго Бернабеу" и са на крачка от продължаване на 1/4-финалите в Шампионска лига. Испанският национал беше заменен в 61-а минута от Райън Бабел след като получи болки в глезена.

Все още не е ясно колко точно ще отсъства нападателят от игра, но до края на деня от лекарския щаб трябва да поставят точна диагноза на играча.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

VasilGeorgiev
26.02.2009 23:24

DKS къде го измисли това, че Торес бил най-добрия нападател в света *lol* *lol* *lol* хахах. То и Валери Божинов се контузи при първите си мачове за Сити и Фиорентина, ама не мрънка никой. Тия къв отбор са като нямат с какво да го заместят. Как биха снощи Реал незнам, дано в Англия ги накажат и отстранят, че са бахти страхливите копелета! 30 минути преди края на мача да почнат да бавят времето. И тва било тактиката на Бенитез няма що. Такива отбори вън от Лигата !

armeeca83
26.02.2009 22:54

Да наистина жалко за Торес.Тои е отли4ен нападател но го преследва мал 6анс този сезон.Но и сас него едва ли Ливарпул 6те6е да стане 6ампион тази година

AriesBG
26.02.2009 21:38

Няма късмет това момче ,много жалко.Дано не е толкова сериозно , не знам но много ми напомня за съдбата на Майкъл Оуен...

Spairo
26.02.2009 21:36

Голяма грешка беше, че продадоха Кийн и това ще им излезне на носа..Да Торес се контузи, но пък Джерард се завръща и аз лично смятам, че ще има поредица от победи като се започне от Мидълзбро и Съдндърланд.

DKS
26.02.2009 17:29

Незнам кво повече да му се случи на Торес *sad* най- добрия нападател в света, а толкова проблеми през този сезон за него, а и за Ливъпрул ЖАЛКО !