Дрогба не иска да остане в Челси

10:53
Дрогба не иска да остане в Челси
Дидие Дрогба шокира всички свързани с настоящия му отбор Челси, заявявайки че мечтае да бъде част от отбора на Милан. Признанията на футболиста излязоха на яве броени дни преди финала от Шампионската Лига с Манчестър Юнайтед.

Нападателят от Кот Д\'Ивоар рискува да си навлече гнева на вече бившия треньор на "сините" Жозе Мауриньо преди време, поради появилите се спекулации, че се е срещал с капитана на "росонерите" Паоло Малдини и вице-президента Адриано Галиани за негов евентуален трансфер.

Дрогба, който се запозна с 39-годишният Малдини през август 2006 година заяви: "Всички футболисти мечтаят да играят за Милан."

"Аз обясних на Паоло Малдини, че Милан е клуб, в който аз бих играл с най-голямо удоволствие."

Самият Мауриньо е реагирал доста остро при създалата се ситуация, като е заявил:

"Добре, ние не сме деца, затова трябва да говорим."

"Аз ти се доверих, аз направих всичко за теб и ти ми каза, че си в Париж на зъболекар, а същевременно си бил в Милано, за да говориш за твой евентуален трансфер."

Настоящият наставник на лондончани Аврам Грант може би е бил улеснен с плановете си за летния трансферен прозорец след новините тази сутрин, публикувани в "The Sun", където се споменава, че дошлият от Олимпик Марсилия нападател се е срещнал с Галиани и всичките въпроси, които са били дискутирани са били свързани с трансфера му от Челси в Милан.

Самият Галиани е отправил запитване към играча кога би искал да премине в Милан, а отговорът на Дрогба е бил повече от ясен:

"Когато Вие ме поискате. Всичко, което трябва да направите е да приготвите парите и да говорите с Челси."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manol_tnt
14.05.2008 20:52

Аз искам да се махне от Челси, страхотен футболист е но не искам да го виждам в премиершип

ceeeciii
14.05.2008 13:30

Ако Дрогба напусне челси ще се намери друга звезда както стана в Арсенал когато анри мина в барса