И Велизар Димитров погна Лупи за стари дългове

08:06
И Велизар Димитров погна Лупи за стари дългове
Велизар Димитров, подобно на среиозен брой настоящи и бивши футболисти на ЦСКА се оплака, че има да взима пари от клуба. Футболистът на Металург Донецк дори заплаши, че ще се жалва пред ФИФА, ако Александър Томов не му изплати дължимата сума, пише "Тема Спорт".

"Сумата е доста голяма и нямам намерение да я подарявам на Томов. Вече осем месеца го чакам, а оправданията му могат да продължат вечно. Нямам нерви да се занимавам и ще се принудя да отнеса случая към ФИФА", обясни Димитров.

Велизар сподели още, че не иска по никакъв начин да навреди на ЦСКА, а просто си търси правата.

"Нека е ясно, че нито аз, нито бившите ми съотборници, които имат да получават пари, искаме да навредим на клуба. Не може обаче един човек да обещава, да залъгва, да прави каквото си иска и това да е на гърба на другите. Ако се продължава по този начин и настоящите играчи ще изпитат ужаса от миналата година", коментира още бившият играч на "армейците".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

KILLna7
27.02.2009 15:41

Айде бе леке кажи нещо тука.Гледам че нещо пак Сашо Томов си е взел някой лев за сметка на чорбарските "звезди" *lol* .Жалко че има такива хора като Томов и Батков дето съсипват футбола в България.

onzzy
27.02.2009 10:31

по интересно е на кого не дължи пари лупи

DOCENTA
27.02.2009 10:01

Ама така де.Кой каквото има да си взима трябва да си го вземе.Независимо колко нерви и време ще му е необходимо. *wink*