Рабех обеща, че ще му е за последно

14:06
Рабех обеща, че ще му е за последно
Мароканският защитник на Левски Юсеф Рабех е дал обещание пред треньора на клуба Емил Велев, че случилата се катастрофа в Студентски град ще бъде последното му провинение.

"Разговарях с Рабех! Той обеща, че това ще му бъде последното провинение. Сигурно е обаче, че той ще понесе жестока глоба. Недопустимо е такова поведение от страна на футболист на Левски. Неговото обяснение беше, че е изпращал някаква негова приятелка, с която са празнували, подхлъзнал се е на завоя и се е блъснал, след което е останал да изчака КАТ. Рабех със сигурност остава в Левски, той има договор с нас и единствено от него зависи дали ще играе като титуляр. Ако се представя добре и тренира усърдно аз ще му гласувам доверие", сподели Велев след края на днешната тренировка на "сините". Кокала допълни още, че няма място за подценяване на отбора на Вихрен, тъй като според него санданчани играят "добър и стегнат футбол".

"По принцип познавам отбора на Вихрен. В него играят добри футболисти. Не съм се запознал все още с качествата на новопривлечените играчи в тима, но знам, че двама от тях са много добри играчи. Гледах последния им мач от първенството срещу Черноморец, в който определено се представиха много добре и категорично мисля, че няма място за подценяване на Вихрен. Независимо, че ни смятат за фаворити в мача, няма да бъде лесно. Наясно съм със състава, който ще играе за Купата на 80 или 90%, но има време до мача и всичко може да се случи. Разчитаме на присъствието на публиката, тъй като знаете, че феновете са нашият 12-ти играч", добави Велев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

HarisoN
27.02.2009 23:25

@mostoles ,аз много рядко пиша коментари не спамя ,просто написах правописната грешка ,за да я оправят...какво се нервиш на това ?

DOCENTA
27.02.2009 20:32

Е нищо де.Пие, кара, бласка се.Просто варви по пътя на много по знаменити звезди от него.Ма.......на.

BUBOLE4O_ME4O
27.02.2009 19:16

Едно е сигурно, на Батката перфектно му идват тези детинщини на Рабех *wink* Последното нещо, което му идва на ум е да се срамува от поведението на футболистите си...Нали си пълни портфейла..."Боли го фара"-другояче казано

lassitar2
27.02.2009 18:22

Жалки тъпи чорбарчета...Не мога да разбера,защо не си гледате вашия отбор,а сте тръгнали да размишлявате върху нашия..Защо не плюете по английски футболисти,които много по често са хващани да шофират в нетрезво състояние..като например футболисти от Ливърпул(давам пример с него,поради простата причина че всеки привърженик на цск* е фен и на МЪРСИСАЙДЦИ...Какво странно виждате в това футболист да се издъни по този начин..нима не е човешко,те и вашите не са стока,ама как иначе да избивате комплески освен на гърба на другите..

KILLna7
27.02.2009 16:54

Абе чудно ми е защо оставяш два-три коментара с едно и също съдържание и после изчезнеш ,след като ти напиша някой коментар.Явно те затапи някой набързо и отиваш да пиеш мляко *joking* .Колко време ти отне да го измислиш?Да те уведомя че нищо смислено не казваш.Пак казвам ти си някой недорасляк и за това си се напивал само с мляко и незнаеш какво е алкохол, така че няма смисъл да ми говориш, защото незнам кой се беше напил в студентски град. *lol* .Ако можеш да ми поясниш ще черпя една вафличка *wonder*

leketoo
27.02.2009 16:41

Задръстиха ни с тъпа информация за пияните WC-кари! Подхлъзнал се бил и се блъснал! Тъпак, всички пътища са почистени, тва само кухите сини парчета могат да го вярват. За какво ни е да четем за подобни тъпотии, Кокала пресконференция дава, за пияната гайда Ръбъх. Жестока глоба....хахха. Той алкохолика не му се играе за WC-то и си го каза, те обаче му .....прощават. Смех!!!! *joking*

KILLna7
27.02.2009 15:52

Напротив имам си работа ,но знам че ти нямаш *sick*

KILLna7
27.02.2009 15:36

Сега остава и някоя задръстена личност да каже WC (понеже там е правен и по някаква случайност там се е родил) и всичко ще се впише във картинката.И без това той нищо ново няма да каже защото знае няколко думи на български (понеже е турчин).А за Рабех дано не прави повече такива работи.Е все пак според мен е човешко да се напиеш един път но не и да караш в пияно състояние. *stop*

VasilGeorgiev
27.02.2009 15:21

Подхлъзнал се бил. То с толкова алкохол и през лятото ще се подхлъзнеш на някой завой

mostoles
27.02.2009 15:00

и къде видя правописната грешка?а и на всеки се случва да греши,или коментираш само колкото да се намираш на работа

HarisoN
27.02.2009 14:45

Ако се представя добре и тренира усърдно аз ще му гласуван доверие", сподели Велев след края на днешната тренировка на "сините".

Правописна грешка има в думичката "гласуваМ"