Велев става треньор на Локо Пловдив

11:15
Велев става треньор на Локо Пловдив
Бившият треньор на Левски и Славия - Емил Велев - Кокала, е гласен за треньор на Локомотив Пловдив от зимата, твърдят близки до клуба. Босът на пловдивчани Константин Динев и специалистът вече са разговаряли на тази тема. Идеята е Кока­ла да започне на чисто и затова ще се изчака краят на есенния дял от първен­ството.

Велев бе на Лаута в чет­въртък, когато изгледа победата на пловдивчани над Черно море с 1:0 в компанията на Коко Ди­нев. Тогава Велев заяви, че е дошъл в Пловдив, за да наблюдава футбо­листи, които евентуално да бъдат продадени в Израел. Именно отлич­ните контакти на Кокала на трансферния пазар в Обетованата земя са една от главните причини Коко Динев да обмисля да го вземе за треньор на черно-белите, за да може да пласира там футболи­стите от отбора. Иначе и двамата не отрекоха ка­тегорично, че е възможно да се стигне до идването на Велев на Лаута.

Още след загубата от Славия с 0:3 на Овча купел преди 10 дни Коко Динев обмисляше да на­прави промени в спорт­но-техническия щаб. В крайна сметка босът реши да даде шанс на треньора Драган Канатларовски и спортния директор Бранко Милованович да се докажат до края на есенния полусезон. На Лаута се говори, че Динев е поискал от отбора да спечели поне 10 точки от оставащите 4 мача до паузата, които са срещу Левски, Ботев Враца, Миньор и Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация