Отец Радослав освети обновения стадион \"Лазур\"

17:53
Отец Радослав освети обновения стадион \"Лазур\"
Тържественият водосвет бе отслужен в присъствието на всички треньори и футболисти от представителния отбор на ПСФК Черноморец Бургас. Отец Радослав от църква Света Богородица, отслужи молебен за здраве и успехи на всички в клуба. След това футболистите целунаха светия кръст и бяха поръсени със светена вода от отеца.

Божият служител, освети и обновените съблекални за футболистите, треньорската стая на стадиона, както и многофункционалната зала за пресконференции, анализи и обучение.

В събота, 28 февруари от 15.00 часа отборът на Черноморец Бургас ще изиграе последната си контролна среща преди подновяването на пролетния полусезон в "А" група. Негов съперник ще бъде отборът на Сливен. Входът за зрителите е свободен, като за тях ще има много изненади, безплатни напитки и разнообразен кетеринг.

На двубоя ще присъства и специалният гост на Красимир Балъков - Фреди Бобич, който има ползотворни срещи с ръководството на бургаския тим. Бившият съотборник на магическия халф, изгледа с нескрит интерес следобедната тренировка на отбора на Черноморец.

Каним всички привърженици на футбола от Бургас и региона да посетят футболния празник на града ни, на обновения по европейски стадион "Лазур" - 28 февруари – събота, 15.00 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация