Отложиха делото срещу Иван Леков

18:25
Отложиха делото срещу Иван Леков
Делото срещу бившия заместник-председател на ДАМС и бивш член на Изпълкома на Българския Футболен Съюз Иван Леков бе отложено за 18 март от 13:30 часа.

На днешното заседание по случая се явиха някои от водещите български съдии като Момчил Врайков, Антон Генов и Цветан Георгиев. Свидетелски показание даде и президента на Българския Футболен Съюз Борислав Михайлов, като единствено не се яви като свидетел Николай Ангелов.

Свидетелите заявиха, че парите, които е събирал Иван Леков са били за по-доброто посрещане на двама световни рефера, които са били в България за да изнесат семинар. Обвиняемият Леков е събирал парите за подаръци на двамата чужденци.

Прокуратурата отправи искане да бъдат разпитани всички официални лица от българската футболна централа относно подаръците, но съдебните заседатели отхвърлиха искането с мотив, че днес е бил разпитан Боби Михайлов, което според тях е достатъчно и не влияе на крайното изясняване на случая. Съдът смята, че е належащо да бъде изслушан Николай Ангелов и затова отложи делото за 18 март.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация