Израелски милиардер кандидат-купувач на Левски

08:27
Израелски милиардер кандидат-купувач на Левски
Израелският милиардер Шон Мекитен може да купи Левски, пише "7 дни спорт". Богаташът, който притежава около 4 милиарда долара, сам е съобщил новината пред румънския вестник "Газета Спортурилор". Информации за интереса на бизнесмена към "сините" се появиха и в други издания в северната ни съседка.

Мекитен в момента преговаря за закупуването на Стяуа Букурещ, като Левски е следващият отбор в списъка на израелеца, ако сделката с румънците пропадне.

"Надявам се да се разбера със собственика на Стяуа Джиджи Бекали. Очаквам цената да е 40-50 милиона евро. Предложиха ми да купя Левски София, но предпочитам Стяуа. Може да ви се види странно, когато ви го казва един бизнесмен, но футболът е голямата ми страст", коментира Мекитен.

Мекитен, който е собственик на "Стийл Фрейм Хаузинг" обеща, че ако успее да купи Стяуа, ще доведе в тима Йоси Бенаюн от Ливърпул и още 2-3-а класни футболисти. Операцията по покупко-продажбата на румънския клуб обаче изглежда трудна, тъй като отборът не се продава, въпреки финансовите трудности.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kic0
02.03.2009 19:52

на 90 процента е продажбата на левски съобщи гонг,Тодор Батков иска да продаде всичките си акции на израелеца.След 2 часа преговаряне Батков съобщи на гонг че са се договорили за цената със израелеца и до няколко дни левски ще бъде продаден!!!

mitako68
02.03.2009 02:23

нож сдве остриета ,ипари трябват ,но ичовек със синио сърце.Батков прави каквото може ,ноявно не е достатъчно

Monty
01.03.2009 19:13

Не зная дали трябва да следваме "примера " на Митал и цска , но със сигурност е време да се намери солиден , но по-важното ПОСТОЯНЕН спонсор - такъв , който ще е наясно , че може да инвестира 2-3 години при минимална възвръщаемост но с инвестиция за в бедеще. Защото ми се струва че "меценатите" на нашия футбол с малки изключения (като Гр.Ганчев) , след като дадат някои друг милион , целят час по-скоро да си го върнат.

stef_sh
28.02.2009 14:04

хХАХАХА ДАНО ДАНО ДА ГИ КУПИ И ДА ВИ ПРИВЛЕЧЕ МНОГО КЛАСНИ ИГРАЧИ И "СЪР АЛЕКС ФЪРГЮСЪН" ДА ВИ ЗЕМЕ ЗА ТРЕНЬОР!!! ЧЕ КАТО ПАДАТЕ ОТ СЕКИ ДА НЯМАТЕ УПРАВДАНИЯ!!!!

dobrev64
28.02.2009 12:45

страх ви е ,че може да ги купи някой който може да направи ЛЕВСКИ много по силен .значи може ЦСКА и ЛИТЕКС да имат богати собственици но ако някой вземе ЛЕВСКИ е закъсал , само лошото за други мислите. Скриите се някъде .ДАНО ДА ГИ КУПИ

VasilGeorgiev
28.02.2009 12:15

Ако купи Стяуа Бенаюн ще отиде да играе там. Поне той така си мисли. Ако купи Левски никой няма да дойде да играе тука *smile*

KILLna7
28.02.2009 12:14

Ако дойде в България и вземе някой Български отбор ще го призная за закъсал човек. *joking*

PAFICH
28.02.2009 10:57

Хах айде добре и кво сигурно ако купи левски Бенаюн ще доиде да играе в България ли.... Надали някога ще имаме футболист от премиершип на родна земя...Та дори и от чемпиън *wink* .. Надявам се но не ми се вярва да се случи...