Американски играч си призна, че е гей

11:10
Американски играч си призна, че е гей
"Съжалявам, че не го направих по-рано", сподели американският футболист Дейвид Тесто, след като си призна, че е хомосексуалист.

Бившият играч на Монреал Импакт и Ванкувър Уайткапс разкри пред местните медии, че съотборниците му са знаели, че е гей и са го приемали, но го е било страх да признае пред света.

"Това е като да носиш тайна, знаете, това бе един товар за мен и не ми позволяваше да бъда себе си", сподели Тесто.

39-годишният футболист заяви, че сега се чувства по-уверен и е готов да говори открито. Тесто дойде в Импакт през 2007 година, но сега е без контракт и няма да се върне в тима за следващия сезон. "Знаехме ориентацията му и преди да дойде от Ванкувър през 2007 година. По време на кариерата си в Монреал той винаги е бил професионалист и отдаден играчи на и извън терена. Решението му да се разкрие сигурно е било трудно и го уважаваме", споделиха от Монреал Импакт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
11.11.2011 14:53

Ами по-добре е да си признае,отколкото да се депресира и да загине като Енке например.Може да е бил гей,но не е казано,че е налитал на съотборници и т.н.

lunatik
15.11.2011 15:14

Отивай му обеснявай на тоя.*angry*


11.11.2011 16:05

Ти нормален ли си бе Енке не е бил педал имал е жена и дете и детето му е починало и за това най вероятно се е самоубил на 100 метра от гроба на дъщеря му кретен такъв.*angry*